Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πρόταση από ΚΑΕ ΑΕΚ για την ολοκλήρωση της Basket League!

Πρόταση από ΚΑΕ ΑΕΚ για την ολοκλήρωση της Basket League!
Intime

Ο Μάκης Αγγελόπουλος και η ΚΑΕ ΑΕΚ δεν θέλουν να ακυρωθεί η φετινή σεζόν και ρίχνουν στο… τραπέζι μια πρόταση για την ολοκλήρωση της Basket League.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να μην μπει μια παύλα στη φετινή Basket League και θέλει να δει να αναδεικνύεται ο πρωταθλητής μέσα στο παρκέ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Ώρα των Σπορ» η ΚΑΕ ΑΕΚ ρίχνει στο… τραπέζι πρόταση διεξαγωγής Final 8! Ο Μάκης Αγγελόπουλος εμφανίζεται να θεωρεί πως το πρωτάθλημα θα πληγεί ακόμη περισσότερο αν δεν υπάρξει ανάδειξη πρωταθλητή και γι’ αυτό πρότεινε την εφαρμογή του μοντέλου που θα ακολουθήσει το Basketball Champions League.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο σχέδιο, η τελική φάση να διεξαχθεί σε ένα γήπεδο στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου, με την διεξαγωγή των προημιτελικών Τετάρτη, των ημιτελικών Παρασκευή και του τελικού την Κυριακή.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος εμφανίζεται να έχει ήδη κάνει τη συγκεκριμένη πρόταση σε ομάδες της Basket League, χωρίς να πάρει θετική ανταπόκριση. Δεν αποκλείεται να φέρει το συγκεκριμένο θέμα αι στην τηλεδιάσκεψη του ΕΣΑΚΕ. Χωρίς –όμως- «συμμάχους», η πρόταση δεν αναμένεται να έχει… τύχη.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις