Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ρεάλ – Παναθηναϊκός: “Καρφιά” Πιτίνο και Βουγιούκα για τη διαιτησία!

Ρεάλ – Παναθηναϊκός: “Καρφιά” Πιτίνο και Βουγιούκα για τη διαιτησία!

Ο Ρικ Πιτίνο και ο Ίαν Βουγιούκας εξέφρασαν τα παράπονα τους για τη διαιτησία του πρώτου αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, για τα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Αμερικανός τεχνικός δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πήρε κάποια σφυρίγματα, ενώ ο Έλληνας σέντερ υποστήριξε ότι η Ρεάλ πήρε σφυρίγματα στην έδρα της.

“Μπορούσαμε και έπρεπε να νικήσουμε. Δεν τα καταφέραμε, δεν είμαι χαρούμενος για πολλά. Οι δικαιολογίες είναι σήμα αδυναμίας. Δεν θέλω να δείξουμε αδυναμία. Έπρεπε να νικήσουμε. Προχωράμε στο επόμενο ματς”, δήλωσε αρχικά ο Ρικ Πιτίνο στη συνέντευξη Τύπου.

Για το τελευταίο 4λεπτο του Παναθηναϊκού: “Νομίζω πως πήραμε δύσκολες αποφάσεις. Ο Κιθ είχε χέρια πάνω του σε κάθε φάση, σε κάθε pick ‘n roll. Δεν πήραμε κάποια σφυρίγματα. Είναι μέσα στο παιχνίδι και αυτό. Κάναμε ένα μεγάλο comeback. Είμαι ευχαριστημένος με πολλά πράγματα. Θα ανασυνταχθούμε και θα επιστρέψουμε στο επόμενο ματς”.

Από την πλευρά του, ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε:

Για την εμφάνισή του: «Μακάρι να είχε συνδυαστεί με νίκη. Αυτό που κάναμε στο τέλος, όταν και γυρίσαμε από το -12, συνεχίζοντας με την ίδια προσέγγιση στην επίθεση, δε μας βγήκε από ένα σημείο κι έπειτα. Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά υπάρχει και η Παρασκευή».

Για το τι έφταιξε: «Νομίζω, ότι ήταν ένας συνδυασμός πολλών. Ο Ταβάρες είναι τέτοιος, που σε αναγκάζει να σουτάρεις από μακριά και αν τα βάλεις, τότε έχει καλώς. Δε βάλαμε, όμως, πόντο σε 4 λεπτά».

Για το αν ήταν υπόθεση ενός σουτ: «Ήταν για ένα σουτ, ή ένα κερδισμένο φάουλ που δεν πήραμε. Γενικά, η Ρεάλ πήρε αρκετά σφυρίγματα και περιμένουμε μια πιο ισορροπημένη κατάσταση την Παρασκευή».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις