Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ρεάλ – Παναθηναϊκός, Πιτίνο: “Αν πάρουμε σουτέρ από τους Γουόριορς…”

Ρεάλ – Παναθηναϊκός, Πιτίνο: “Αν πάρουμε σουτέρ από τους Γουόριορς…”

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στη Ρεάλ στη Μαδρίτη, στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ της Euroleague, με τον Ρικ Πιτίνο να παραδέχεται την ανωτερότητα των Μαδριλένων στη συνέντευξη Τύπου.

“Κυριάρχησαν πλήρως, έπαιξαν καλύτερα. Ήταν άλλο παιχνίδι το δεύτερο ματς της σειράς. Πάμε στην Αθήνα με το σκορ στο 2-0. Δεν είμαστε σε καλή θέση”, τόνισε αρχικά ο Αμερικανός τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Ο Πιτίνο κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση του Φακούντο Καμπάτσο: “Είναι ένας σκληρός παίκτης. Παλεύει, πήρε ένα ριμπάουντ δύσκολο με αντιπάλους ψηλούς. Παίζει έξυπνα. Είναι τρομερή η προσπάθειά του”.

Για το αν σκέφτεται ενδεχόμενες αλλαγές στο τρίτο παιχνίδι, είπε: ‘Εκτός αν πάρουμε παίκτες από τους Ουόριορς που μπορούν να σουτάρουν, δεν ξέρω αν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι λόγω της ήττας σε ένα παιχνίδι… Είμαστε εδώ γιατί παίξαμε καλή άμυνα. Μπορούμε να αλλάξουμε την προσωπικότητά μας. Πρέπει να δούμε το βίντεο και να το κρίνουμε αυτό”.

Για την κακή βραδιά του Καλάθη, σχολίασε: «Ο Καλάθης δεν είχε καλό ματς, λόγω της άμυνας που τον έπαιζαν. Δεν έβαλε τα ελεύθερα σουτ. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην άμυνα».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις