Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ρεάλ – Παναθηναϊκός: Τρέχει… να προλάβει ο Γιούλ! pic

Ρεάλ – Παναθηναϊκός: Τρέχει… να προλάβει ο Γιούλ! pic
ΦΩΤΟ intime

Η συμμετοχή του Σέρχιο Γιούλ στους αγώνες που θα δώσουν Ρεάλ και Παναθηναϊκός στα πλέι οφ της Euroleague είναι αμφίβολη, αλλά ο Ισπανός γκαρντ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τους προλάβει.

Ο Σέρχιο Γιούλ ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από έναν τραυματισμό στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού και η συμμετοχή του στους αγώνες της Ρεάλ μα τον παναθηναϊκό είναι αμφίβολη.

Euroleague: Έρχονται αλλαγές στη νέα σεζόν! Τι θα ισχύει για τις «διαβολοβδομάδες»

Μπορεί ο Πάμπλο Λάσο να έχει δηλώσει πως ο Ισπανός γκαρντ δύσκολα θα προλάβει τις αναμετρήσεις των πλέι οφ της EuroLeague, ωστόσο ο Γιούλ “τρέχει” για να μην χάσει τη σειρά.

“Δουλεύω για να είμαι έτοιμος το συντομότερο δυνατό. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο” σχολίασε ο Γιούλ, στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram (εμφανίζεται να κάνει κάποια θεραπεία).

https://www.instagram.com/p/Bv_a4hTgxki/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Να θυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη στις 17 Απριλίου (22:15), ενώ ο δεύτερος τους αγώνας για τα πλέι οφ της Euroleague θα γίνει και πάλι στο “Wiznik Center”, δύο ημέρες μετά (19.04.2019 – 22:15).

Τη Μεγάλη Τρίτη (23.04.2019 – 21:00), η σειρά έρχεται στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ. Αν χρειαστεί να δοθεί τέταρτος αγώνας, αυτός θα γίνει και πάλι στο ΟΑΚΑ τη Μεγάλη Πέμπτη (21:00). Σε περίπτωση που η πρόκριση κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, αυτό θα γίνει στη Μαδρίτη στις 30 Απριλίου, την Τρίτη του Πάσχα (22:00).

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις