Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ρεκόρ καριέρας ο Βασιλόπουλος! Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια

Ρεκόρ καριέρας ο Βασιλόπουλος! Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έχει κλείσει πλέον τα 34, αλλά περνάει… δεύτερη νιότη με την εξαιρετική ομάδα του Περιστερίου και κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου έκανε νέο ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα στην Basket League.

Οι 23 πόντοι που πέτυχε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου αποτέλεσαν νέο ρεκόρ καριέρας για τον έμπειρο Έλληνα φόργουορντ, αφού η προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του, ήταν οι 20 πόντοι που πέτυχε επί του Άρη, πριν από 14 ολόκληρα χρόνια, όταν και φορούσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η ενημέρωση από τον ΕΣΑΚΕ

“Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος άφησε τα… αποτυπώματα του σε κάθε σημείο του γηπέδου, προσφέροντας σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού με τον Κολοσσό H Hotels για το Περιστέρι Βίκος Cola. Σημαντικότερος ίσως όλων, αυτός της επίθεσης αφού σημειώνοντας 23 πόντους έφτασε σε νέο ρεκόρ καριέρας στην Betshop Basket League καταρρίπτοντας εκείνο που σημείωσε πριν από σχεδόν 15 χρόνια!

Ήταν 3 Απριλίου 2004 όταν όντας 20 ετών, σημείωσε 20 πόντους ως παίκτης του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη στο “Παλέ”. Οι 23 πόντοι του κόντρα στον Κολοσσό H Hotels είναι λοιπόν η μεγαλύτερη επίδοση των 352 αγώνων του στην κατηγορία.

Υπάρχει όμως και συνέχεια για τον Βασιλόπουλο που μοιράζοντας τρεις τάπες, ανέβηκε στην 11η θέση των μπλοκέρ της ιστορίας της Betshop Basket League. Έφτασε στις τις 185 τον Γιάννη Γιαννούλη.

Ακόμη ο αρχηγός του Περιστερίου Βίκος Cola με την 352η εμφάνιση του στην κατηγορία, ξεπέρασε τον Κώστα Χαραλαμπίδη και έφτασε στην 21η θέση της αντίστοιχης λίστας του επαγγελματικού Πρωταθλήματος τον Αντώνη Φώτση”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις