Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Σάλος με φωτογραφία Καλάθη – Βουγιούκα! Τι απάντησε ο σέντερ του Τριφυλλιού

Σάλος με φωτογραφία Καλάθη – Βουγιούκα! Τι απάντησε ο σέντερ του Τριφυλλιού
ΦΩΤΟ intime

“Χαμός” έχει γίνει στα social media, με μία φωτογραφία που δείχνει τον Νικ Καλάθη και τον Ίαν Βουγιούκα να κρατάνε φανέλα με ατάκα ειρωνική προς τον Ολυμπιακό, με τον σέντερ του Παναθηναϊκού να παίρνει επίσημα θέση εναντίον της.

Μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Ρόδο με τον Κολοσσό, οι δύο αρχηγοί του Τριφυλλιού, Νικ Καλάθης και Ίαν Βουγιούκας, φαίνεται ότι επισκέφθηκαν το σύνδεσμο των φίλων της ομάδας στο νησί.

Από τη συγκεκριμένη επίσκεψη μάλιστα, κυκλοφορεί μία φωτογραφία που δείχνει τους δύο αθλητές να κρατούν ένα t-shirt στο οποίο αναγράφεται “αντίο αντίο εκεί στην Α2“, αλλά και “κόκκινο κοτόπουλο”.

Το γεγονός έχει ξεσπάσει σάλο στα social media, όπου γίνεται λόγος και για photosphop, με τον Ίαν Βουγιούκα πάντως να απαντάει επίσημα μέσα από τους δικούς του λογαριασμούς στο twitter και το instagram, γράφοντας τα εξής:

“Φωτοσοπ η όχι, η φωτό που κυκλοφορεί στα σόσιαλ μίντια τις τελευταίες ώρες δεν αντιπροσωπεύει τον τρόπο σκέψης και τη στάση των Ίαν Βουγιούκα και Νικ Καλάθη, όπως έχει τεκμηριωθεί πολλαπλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Σεβόμαστε ισάξια όλους τους αντιπάλους μας. Καταδικάζουμε οποιαδήποτε πράξη προωθεί την βία και εχθρότητα στο άθλημα που αγαπάμε”.

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις