Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Σάλος με τις μετεγγραφές του ΠΑΟΚ! “Φωνάζουν” για τις οφειλές πρώην παίκτες της ομάδας (pics)

Σάλος με τις μετεγγραφές του ΠΑΟΚ! “Φωνάζουν” για τις οφειλές πρώην παίκτες της ομάδας (pics)
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπόμπι Μπράουν μέχρι το τέλος της σεζόν, γεγονός που έκανε έξαλλους τους πρώην παίκτες της ομάδας, στους οποίους οφείλονται χρήματα από την περασμένη σεζόν.

Με εντολή Σαββίδη, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες μετεγγραφικές κινήσεις, που θα ενισχύσουν το ρόστερ στη “μάχη” για την παραμονή στην κατηγορία.

Η πρώτη ολοκληρώθηκε μάλιστα ήδη, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Μπόμπι Μπράουν, ο οποίος και αποκτήθηκε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η μετεγγραφή όμως έχει δημιουργήσει… σάλο στα social media και μεταξύ των πρώην παικτών της ομάδας, οι οποίοι αναρωτιούνται πως γίνονται τέτοιες κινήσεις από τη στιγμή που τους οφείλονται χρήματα από την περασμένη σεζόν.

Χάτσερ και Μορέιρα ήταν μεταξύ των παικτών που σχολίασαν το γεγονός στο twitter, με τον πρώτο να γράφει: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που έχει την ικανότητα να υπογράφει νέους παίκτες. Ελπίζω να έλθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για το κλαμπ. Από την άλλη πλευρά, ελπίζω να μην ξεχάσουν τους παίκτες και της οικογένειες τους από ολόκληρο το περσινό ρόστερ που τους χρωστάνε τόσα χρήματα»!
Στη συνέχεια, ο δεύτερος πρόσθεσε το εξής: «πώς γίνεται μια ομάδα να υπογράφει τόσους παίκτες όταν δεν έχει πληρώσει τους παλιούς της παίκτες»;

Οι αναρτήσεις των πρώην παικτών του ΠΑΟΚ

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις