Site icon NewsIT

“Σαρωτικοί” οι Λέικερς! “Σκόρπισαν” τους Γουόριορς – video

17.10.2019 | 11:28
“Σαρωτικοί” οι Λέικερς! “Σκόρπισαν” τους Γουόριορς – video

Οι Λος Άντζελες Λέικερς “πέτυχαν” τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς χωρίς τους Κάρι και Τόμπσον και... δεν τους λυπήθηκαν, διαλύοντας τους με 126-93, σε φιλικό της pre-season. Αγωνίστηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Δεύτερη νίκη για τους Λος Άντζελες Λέικερς επί των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς μέσα σε λίγες ημέρες. Οι “λιμνάνθρωποι” επικράτησαν με σκορ 126-93 σε φιλικό προετοιμασίας, με τους ηττημένους όμως να μην έχουν στη σύνθεση τους τους Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον.

Για τους ηττημένους δεν αγωνίστηκε ο Στεφ Κάρι, με την απουσία του να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής στο κομμάτι του σκοραρίσματος.

Σε 25 λεπτά συμμετοχής, ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε double-double με 18 πόντους και 11 ασίστ, ενώ ο Άντονι Ντέιβις πρόσθεσε 8 πόντους, 8 ασίστ και 10 ριμπάουντ, φτάνοντας πολύ κοντά στο πρώτο του triple-double με την νέα του ομάδα.

Όσον αφορά τον Κώστα Αντετοκούνμπο, αγωνίστηκε για 8 λεπτά, σημειώνοντας 2 ασίστ και 4 ριμπάουντ. Από πλευράς ηττημένων, ο ΝτιΆντζελο Ράσελ σημείωσε 23 πόντους, ενώ 14 πρόσθεσε ο Τζόρνταν Πουλ.

https://www.youtube.com/watch?v=lzeBm-lkJiY

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version