Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Σε… καραντίνα το προπονητικό κέντρο του Προμηθέα! Στον “αέρα” ο αγώνας με Ρέθυμνο

Σε… καραντίνα το προπονητικό κέντρο του Προμηθέα! Στον “αέρα” ο αγώνας με Ρέθυμνο
promitheasbc.gr

Ο κορονοϊός φέρνει έκτακτα μέτρα σε συγκεκριμένες περιοχές στην Ελλάδα, μέσα σε αυτές και η Αχαΐα. Σε… καραντίνα το Promitheas Park.

Τα έκτακτα – προληπτικά μέτρα κατά του κορονοϊού έβαλαν σε… καραντίνα το προπονητικό κέντρο του Προμηθέα Πάτρας. Οι Αχαιοί ανακοίνωσαν πως αναστέλλονται οι προπονήσεις των ακαδημιών που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα (05.03.2020) και αύριο.

Click4more: Κορονοϊός: Πως “ξέφυγε” το κρούσμα και προκάλεσε φόβο εξάπλωσης σε Αχαΐα, Ηλεία, Ζάκυνθο

Παράλληλα, στον… αέρα φαίνεται πως βρίσκεται και η αναμέτρηση του Σαββάτου (07.03.2020), απέναντι στο Ρέθυμνο, για το οποίο θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση εντός των επόμενων 48 ωρών. Να θυμίσουμε ότι στην Πάτρα υπάρχουν δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα από τον κορονοϊό.

Η σχετική ανακοίνωση…

«Κατόπιν της λήψης εκτάκτων προληπτικών μέτρων στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου και την αναστολή πάσης φύσεως μαζικών συναθροίσεων η Διοίκηση του Προμηθέα Πάτρας ανακοινώνει την ακύρωση όλων των προπονήσεων στο Promitheas Park, το προπονητικό κέντρο του Συλλόγου στον Καστελλόκαμπο, την Πέμπτη 5 και την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με τις προπονήσεις της Ακαδημίας το Σαββατοκύριακο και το παιχνίδι της Ανδρικής ομάδας απέναντι στο Ρέθυμνο Cretan Kings (3/3, 15:30) εντός του επόμενου 48ώρου».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις