Site icon NewsIT

Σερβία – Τεόντοσιτς: “Πιο σοβαρό το πρόβλημά μου απ’όσο περίμενα”

21.08.2017 | 18:36
Σερβία – Τεόντοσιτς: “Πιο σοβαρό το πρόβλημά μου απ’όσο περίμενα”

Για τον τραυματισμό του, ο οποίος δεν τού επιτρέπει να βοηθήσει την εθνική Σερβίας στο Eurobasket 2017 μίλησε ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Τεόντοσιτς -παίκτης πλέον των Κλίπερς- είναι ένας από τους πολλούς παίκτες που Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ και δεν θα δώσει το “παρών” στο προσεχές Eurobasket.

Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει δεν είναι δυνατό να αντιμετωπιστεί άμεσα κι έτσι ο Τεόντοσιτς δεν θα βοηθήσει τους Σέρβους.

Ο παίκτης των Κλίπερς μίλησε για την απουσία του από το “μεγάλο” μπασκετικό τουρνουά: “Έπειτα από συζητήσεις με τον γιατρό και τον προπονητή, συνειδητοποίησα ότι δεν θα μπορέσω να βοηθήσω τους συμπαίκτες του, παρά το γεγονός πως η επιθυμία μου ήταν τεράστια, όπως πάντα. Το πρόβλημα που έχω είναι τελικά πιο σοβαρό απ’ όσο περίμενα. Πρέπει να πω ότι ο φυσιοθεραπευτής των Κλίπερς ήρθε αποκλειστικά και μόνο για να με βοηθήσει να επανέλθω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να παίξω στο Eurobasket. Δυστυχώς, έπειτα από τις εξετάσεις, εκείνος και ο γιατρός κατέληξαν ότι δεν θα προλάβω να επιστρέψω και πως η αποθεραπεία θα κρατήσει περισσότερο από όσο θα ήθελα”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version