Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Σφαιρόπουλος – Πασκουάλ μαζί κάτω από την Ακρόπολη! Η αγκαλιά των δύο προπονητών [pics]

ΕΣΑΚΕ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Γιάννης Σφαιρόπουλος και Τσάβι Πασκουάλ είχαν θερμό εναγκαλισμό κάτω από την Ακρόπολη και μίλησαν με εξαιρετικά λόγια ο ένας για τον άλλον, στο περιθώριο της συνάντευξης Τύπου του ΕΣΑΚΕ. Συνάντηση με γέλια για Σπανούλη και Βουγιούκα.

Κάτω από την Ακρόπολη έγινε η φωτογράφιση των πρωταγωνιστών της Stoiximan.gr Basket League, με την κούπα του πρωταθλητή, ενόψει και των ημιτελικών του ελληνικού πρωταθλήματος. Σφαιρόπουλος και Σπανούλης από τον Ολυμπιακό είχαν “θερμή” επαφή με Πασκουάλ και Βουγιούκα από τον Παναθηναϊκό.

Οι προπονητές και οι αρχηγοί των 4 ομάδων που συμμετέχουν στα ημιτελικά της Stoiximan.gr Basket League, βρέθηκαν κάτω από το βράχο της Ακρόπολης για την καθιερωμένη φωτογράφιση με το τρόπαιο του πρωταθλήματος, αλλά ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Τσάβι Πασκουάλ αυτού που “έκλεψαν” την παράσταση.

Οι δύο προπονητές είχαν θερμό εναγκαλισμένο και μίλησαν με κολακευτικά λόγια, ο ένας για τον άλλο στο περιθώριο της συνέντευξης, αν και απέφυγαν να μιλήσουν ιδιαίτερα για το ενδεχόμενο να βρεθούν για μία ακόμη φορά αντίπαλοι στους τελικούς της εγχώριας διοργάνωσης.

 

 

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις