Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Στην εξέδρα ο Αϊζέια Τόμας! Χειρονομίες οπαδού, βρίσιμο και αποβολή – video

Στην εξέδρα ο Αϊζέια Τόμας! Χειρονομίες οπαδού, βρίσιμο και αποβολή – video

Η τραγική συμπεριφορά ενός οπαδού ανάγκασε τον Αϊζέια Τόμας να… πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να αποβληθεί τελικά από τους διαιτητές!

Δεν άντεξε ο γκαρντ των Γουίζαρντς! Ο Αϊζέια Τόμας είδε έναν οπαδό των Σίξερς να του κάνει χειρονομίες και να τον βρίζει όταν βρέθηκε στις βολές -προς το τέλος του αγώνα των δύο ομάδων- και πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Ο Αϊζέια Τόμας θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του κι έτσι πήγε μέχρι την εξέδρα για να ζητήσει το λόγο από τον συγκεκριμένο οπαδό.

Σαν αποτέλεσμα, ο φίλος των Σίξερς -μαζί με την παρέα του- να εκδιωχθεί από το γήπεδο και ο Τόμας να αποβληθεί, φεύγοντας από το παρκέ με το… κεφάλι ψηλά!

“Ποτέ δεν θα δεχθώ να μη με σέβονται. Ο μπαμπάς μου φρόντισε να μου μάθει από νεαρή ηλικία ότι αν κάποιος σε βρίσει, δεν έχει σημασία που είσαι, θα αντιδράσεις. Όταν λοιπόν αστόχησα στην πρώτη βολή και ευστόχησα στην δεύτερη, ένας φίλος των Σίξερς είχε σηκωμένα και τα δύο μεσαία του δάκτυλα και φώναξε τρεις φορές ‘άντε γ…σου σ…λα’.

Οπότε μετά το τάιμ-άουτ πήγα στην εξέδρα και του μίλησα και του είπα ‘μην δείχνεις ασέβεια. Είμαι άντρας πάνω από όλα και γίνε φίλαθλος’. Και η αντίδρασή του ήταν ‘συγνώμη, απλώς ήθελα παγωτό’. Φαίνεται ότι αν ένας παίκτης της αντίπαλης ομάδας αστοχήσει σε ζευγάρι βολών, οι φίλαθλοι παίρνουν ένα δωρεάν παγωτό. Αυτό έγινε λοιπόν και μετά πήγα στον πάγκο” τόνισε ο Τόμας μετά το τέλος του αγώνα.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις