Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Στηρίζει Οικονόμου ο ΠΣΑΚ! “Χάνουν τον σεβασμό γονείς και προπονητές”

Στηρίζει Οικονόμου ο ΠΣΑΚ! “Χάνουν τον σεβασμό γονείς και προπονητές”
ΦΩΤΟ intime

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, έσπευσε να υποστηρίξει το… ξέσπασμα του Νίκου Οικονόμου για τη νίκη 126-13 σε αγώνα Παίδων τονίζοντας ότι “ορισμένοι γονείς θέλουν τα παιδιά τους να γίνουν ότι δεν κατάφεραν εκείνοι”.

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τις δηλώσεις του Νίκου Οικονόμου για την κατάσταση σε αγώνες μπάσκετ παιδικών ομάδων, με τον πρόεδρο του ΠΣΑΚ, Ανδρέα Γλυνιαδάκη, να υποστηρίζει τα λεγόμενα του υπεύθυνου των ακαδημιών του Ερμή Σχηματαρίου.

 Οι δηλώσεις του Γλυνιαδάκη

«Οι δηλώσεις του Νίκου, μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους και είναι κάτι που έχει συμβεί πάρα πολλές φορές. Κάποιοι άνθρωποι, έχουν χάσει την έννοια του παιχνιδιού και σίγουρα οι μόνοι που δεν φταίνε, είναι τα μικρά παιδιά.

Ορισμένοι γονείς, θέλουν τα παιδιά τους να γίνουν ότι δεν κατάφεραν εκείνοι και να βγάλουν λεφτά από το μπάσκετ, ενώ κάποιοι προπονητές, θεωρούν πως θα γραφτούν στην ιστορία, αν η ομάδα τους κερδίσει με μεγάλη διαφορά.

Αυτό δεν είναι αθλητισμός, δεν είναι το μπάσκετ που θέλουμε και ευχόμαστε να μην συμβούν στο μέλλον ανάλογα περιστατικά. Σίγουρα ουδείς δεν μπορεί να επιβάλει σε έναν προπονητή ή γονέα την άποψη του, όμως, υπάρχουν και όρια, να μην χάνεται ο σεβασμός».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις