Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

«Στις 15 Ιουλίου η επανέναρξη του ΝΒΑ – Ο προγραμματισμός μέχρι το τέλος της σεζόν»

«Στις 15 Ιουλίου η επανέναρξη του ΝΒΑ – Ο προγραμματισμός μέχρι το τέλος της σεζόν»
ΦΩΤΟ Reuters

Το NBA προσπαθεί να κάνει restart και η τελευταία πληροφόρηση που έρχεται από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Οδεύει προς… επανεκκίνηση το ΝΒΑ! Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα στις ΗΠΑ ο Ντέιβιντ Στερν εμφανίζεται να σκέφτεται για πιθανή ημέρα επανέναρξης της αγωνιστικής δράσης του πρωταθλήματος την 15η Ιουλίου.

Μάλιστα, επισημαίνεται πως οι ομαδικές προπονήσεις για όλες τις ομάδες του ΝΒΑ θα ξεκινήσουν στις 21 Ιουνίου.

Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα του «Yahoo» αναφέρει πως η νέα αγωνιστική σεζόν αναμένεται να έχει 82 αγώνες, δηλαδή, όσους και έχει κανονικά, παρόλο που ο κορονοϊός άλλαξε το πρόγραμμα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Έχοντας, μάλιστα, πληροφορίες από έναν executive του ΝΒΑ παρουσίασε ένα πλάνο που δείχνει τον προγραμματισμό που θέλουν να κάνουν για την ολοκλήρωση της σεζόν αλλά και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κάθε ομάδα θα επιστρέψει στις εγκαταστάσεις της στις αρχές Ιουνίου. Μέσα με τέλη Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα training camp, ενώ αρχές Ιουλίου οι ομάδες θα ταξιδέψουν στην πόλη που θα γίνει η συνέχεια του πρωταθλκήματος (γίνεται λόγος για Disneyland ή το Βέγκας).

Στα μέσα Ιουλίου αναφέρεται πως θα επανεκκινήσει η σεζόν και θα ολοκληρωθεί.  Στα μέσα του ίδιου μήνα θα γίνει το ντραφτ του ΝΒΑ, τέλη Σεπτεμβρίου θα ανοίξει η free agency, ενώ τα Χριστούγεννα θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν του.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις