Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

«Στις χειρότερες επιλογές των Κινγκς στο ντραφτ οι Παπαγιάννης και Φρεντέτ»

«Στις χειρότερες επιλογές των Κινγκς στο ντραφτ οι Παπαγιάννης και Φρεντέτ»
Intime

Το «NBC Sports» δημιούργησε μια… μαύρη λίστα, με τις χειρότερες επιλογές των Κινγκς στο ντραφτ του ΝΒΑ. Οι Παπαγιάννης και Φρεντέτ του Παναθηναϊκού βρήκαν θέση!

Η συγκεκριμένη λίστα θυμίζει πολύ… Χρυσά Βατόμουρα! Το «NBC Sports» δημιούργησε ένα αφιέρωμα με τις αστοχίες των Κινγκς στο ντραφτ του ΝΒΑ, τα τελευταία 35 χρόνια και μέσα στις επιλογές βρίσκονται τα ονόματα των Γιάννη Παπαγιάννη και Τζίμερ Φρεντέτ.

Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει οι συγκεκριμένοι παίκτες του Παναθηναϊκού όχι μόνο δεν μπόρεσαν να αφήσουν το… στίγμα τους στην ομάδα του Σακραμέντο, αλλά -με την επιλογή τους- οι «βασιλιάδες» έχασαν την ευκαιρία να επιλέξουν παίκτες που τώρα είναι «ονόματα».

Όπως αναφέρεται, η επιλογή του Παπαγιάννη στο νούμερο «13» του ντραφτ του 2016 εξέπληξε τους πάντες. Ο διεθνής σέντερ δεν μακροημέρευσε στους Κινγκς, που από τη συγκεκριμένη διαδικασία άφησαν στην… άκρη τον Πασκάλ Σιακάμ.

Όσον αφορά τον Φρεντέτ, ο Αμερικανός γκαρντ επιλέχθηκε από τους Μπακς στο νούμερο «10» του ντραφτ του 2011 και μετακόμισε στους Κινγκς, ύστερα από ανταλλαγή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε εκείνο το ντραφτ οι Κινγκς είχαν προσπεράσει τα ονόματα των Καγουάι Λέοναρντ, Κέμπα Γουόκερ, Κλέι Τόμπσον και Μπράντον Νάιτ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις