Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Στο μουσείο “Ντράζεν Πέτροβιτς” η φανέλα του Λούκα Ντόντσιτς [pic]

Ντόντσιτς

Μια ακόμα “μεγάλη” φανέλα βρίσκεται στο μουσείο του Ντράζεν Πέτροβιτς, το οποίο λειτουργεί από το 2006. Ο Λούκα Ντόντζιτς τα… σάρωσε όλα στο πρόσφατο Final Four και προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση.

Δίπλα στις φανέλες κορυφαίων αθλητών στην ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ φιγουράρει πλέον αυτή του Λούκα Ντόντσιτς, η οποία από σήμερα βρίσκεται στο μουσείο «Ντράζεν Πέτροβιτς» στο Ζάγκρεμπ.

Το «παιδί-θαύμα» του σλοβένικου μπάσκετ, απέστειλε υπογραμμένη τη φανέλα του τελικού φάιναλ φορ της Euroleague, που τον βρήκε θριαμβευτή με την Ρεάλ Μαδρίτης και αφού πρώτα… σάρωσε στη συλλογή ατομικών διακρίσεων (MVP της χρονιάς, MVP του φάιναλ φορ, Rising Star).

Το μουσείο, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του το 2006 στη μνήμη του «Μότσαρτ» των παρκέ, γνωστοποίησε την κίνηση του Λούκα Ντόντστις με ανάρτησή του στα social media, η οποία συνοδεύετε από φωτογραφία του γκαρντ της Ρεάλ με τη μητέρα του Ντράζεν Πέτροβιτς.

Να θυμίσουμε πως κάτι ανάλογο είχε κάνει και ο Γκόραν Ντράγκιτς, μετά την κατάκτηση του πρόσφατου Eurobasket με τη Σλοβενία.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις