Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Στον Παναθηναϊκό ο Καρμέλο Άντονι” [pic]

ΦΩΤΟ REUTERS

Σήμερα (28/12) είναι η αντίστοιχη “πρωταπριλιά” τω Ισπανών, με τις εφημερίδες και τα σάιτ να έχουν γεμίσει με ειδήσεις, οι οποίες δεν έχουν βάλει. Μία μπασκετική ιστοσελίδα δημοσίευσε ότι ο Καρμέλο Άντονι συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό.

Στην Ισπανία έχουν όρεξη για πλάκα, μιας και σήμερα (28/12) είναι η δική τους πρωταπριλιά. Ένας δημοσιογράφος αποφάσισε να φτιάξει ένα δικό του σενάριο στην ιστοσελίδα “solobasket”, σύμφωνα με το οποίο ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Καρμέλο Άντονι, ο οποίος αναμένεται, μάλιστα, απόψε (28/12) στην χώρα μας για να αγωνιστεί στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ (21:00).

Σύμφωνα με το ευφάνταστο άρθρο, ο άλλοτε All Star επέλεξε το “τριφύλλι” λόγω του Ρικ Πιτίνο, ενώ στο συμβόλαιο υπάρχει μία ρήτρα που του δίνει το δικαίωμα να αποχωρήσει για το ΝΒΑ αν ερχόταν πρόταση από ομάδα του “μαγικού κόσμου”.

Στην… πραγματική ζώη, ο Άντονι δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στους Ρόκες, με τους οποίους έχει ακόμα συμβόλαιο. Η ομάδα του Χιούστον ψάχνει έναν σύλλογο για να τον παραχωρήσει με ανταλλαγή.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις