Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Τα δάκρυα του Ντράγκιτς μπροστά στη φανέλα του Ντράζεν Πέτροβιτς [vid]

Τα δάκρυα του Ντράγκιτς μπροστά στη φανέλα του Ντράζεν Πέτροβιτς [vid]
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Γκόραν Ντράγκιτς δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του, όταν έλαβε ένα δώρο από τη μητέρα του Ντράζεν Πέτροβιτς. Ο MVP του Eurobasket 2017 έβαλε τα κλάματα μπροστά στην κάμερα, όταν αντίκρυσε τη φανέλα του “Μότσαρτ”.

Ο Ντράζεν Πέτροβιτς φορούσε τη φανέλα με τον αριθμό “3”, όταν έκανε τα μαγικά του στο ΝΒΑ, αγωνιζόμενος με τους Νετς. Τον ίδιο αριθμό φοράει και ο Γκόραν Ντράγκιτς, το είδωλο του οποίου ήταν ο “Μότσαρτ”.

Η Μπιζέρκα Πέτροβιτς πήρε την απόφαση να κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο στον Σλοβένο γκαρντ, λίγο πριν αυτός αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Χιτ. Η μητέρα του θρυλικού Ντράζεν χάρισε στον Ντράγκιτς τη φανέλα με τον αριθμό 3, την οποία φορούσε ο Πέτροβιτς στους  Νετς, με τον MVP του Eurobasket 2017 να βάζει τα κλάματα.

“Είναι ένα από τα πιο όμορφα δώρα που έχω λάβει ποτέ. Τον θαύμαζα. Ήταν το είδωλό μου. Ξέρω τι έχει κάνει για το γιουγκοσλαβικό αλλά και το παγκόσμιο μπάσκετ. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να φορώ το νούμερο 3”, δήλωσε ο Ντράγκιτς.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις