Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Tάπα… στην βία και τον ρατσισμό από τον Παναγιώτη Γιαννάκη! pics

Tάπα… στην βία και τον ρατσισμό από τον Παναγιώτη Γιαννάκη! pics
zarpanews.gr

Παρουσία του… δράκου του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη αλλά και του Ανδρέα Γλυνιαδάκη ξεκίνησε την Παρασκευή (05.07.2019) στο πάρκο των Αγίων Αποστόλων των Χανίων το 3on3 streetball “Τάπα στη βία και το ρατσισμό”.

Με την σημαντική παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη και με μεγάλη διάθεση για μπάσκετ πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα του “4ου Τουρνουά καλαθοσφαίρισης «3on3 Streetball- Τάπα στη βία και στον ρατσισμό” που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

Το 4ο τουρνουά “3on3 Streetball” φιλοξενείται στους Αγίους Αποστόλους, σε 8 γήπεδα μπάσκετ και με συμμετοχή άνω των 500 φίλων του αθλήματος, οι οποίοι συναγωνίζονται για την ανάδειξη των καλύτερων.

Την πρώτη μέρα του τουρνουά, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά έναν από τους θρύλους του ελληνικού μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη ο οποίος μίλησε στο zarpanews.gr. “Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στη σημερινή διοργάνωση. Χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσα σε παιδιά που παίζουν μπάσκετ. Τι πιο ωραίο πράγμα από το να παίζουν μπάσκετ στους δρόμους, κάτι που μου θυμίζει τη δική μου εποχή που παίζαμε σε ότι καλάθι βρίσκαμε. Εύχομαι αυτό το πάθος που έχουν τα παιδιά για το μπάσκετ να τους δώσει την δυνατότητα να μάθουν ακόμα περισσότερο το παιχνίδι και τον εαυτό τους γιατί το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι μέσα από το οποίο ανακαλύπτεις τον εαυτό σου” τόνισε ο “δράκος”.

Καλεσμένος την πρώτη μέρα του τουρνουά ήταν και ο Χανιώτης διεθνής, Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

ΠΗΓΗ: zarpanews.gr.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις