Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Team USA: Η προεπιλογή των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο της Κίνας

Team USA: Η προεπιλογή των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο της Κίνας

Η Ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης των ΗΠΑ ανακοίνωσε τους 20 παίκτες του ΝΒΑ που θα πάρουν μέρος στο training camp του Λας Βέγκας και από τους οποίους θα προκύψει η τελική 12άδα που θα δημιουργήσει την Team USA του… Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Όπως ήταν εδώ και καιρό γνωστό, ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν βρίσκεται στις 20 κλήσεις του Γκρεγκ Πόποβιτς για την προεπιλογή της Team USA. Από τη λίστα του τεχνικού της ομάδας των ΗΠΑ λείπει το όνομα του Κάιρι Ίρβινγκ, ενώ δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης των Γουόριορς.

Από τις 20 επιλογές του Πόποβιτς ενόψει του training camp (5 έως και 9 Αυγούστου) ξεχωρίζουν οι Τζέιμς Χάρντεν, Άντονι Ντέιβις και Ντάμιαν Λίλαρντ.

Να θυμίσουμε ότι η Team USA βρίσκεται στον 5ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, μαζί με Τσεχία, Ιαπωνία και Τουρκία.

Οι κλήσεις του Πόποβιτς

Χάρισον Μπαρνς (Κινγκς), Μπράντλεϊ Μπιλ (Γουίζαρντς), Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς), Αντρέ Ντράμοντ (Πίστονς), Έρικ Γκόρντον, Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Τομπάιας Χάρις (Σίξερς), Ντάμιαν Λίλαρντ, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ (Μπλέιζερς), Κέβιν Λοβ (Καβαλίερς), Κάιλ Λάουρι (Ράπτορς), Κρις Μίντλετον (Μπακς), Μάιλς Τέρνερ (Πέισερς), Κέμπα Γουόκερ (Χόρνετς).

Από ‘κει και πέρα, στο προπονητικό καμπ κλήθηκαν ακόμη οι: Κάιλ Κούζμα (Λέικερς), Μπρουκ Λόπεζ (Μπακς), Πολ Μίλσαπ (Νάγκετς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Τζαζ), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς) και Πι Τζέι Τάκερ (Ρόκετς).

https://twitter.com/usabasketball/status/1138099071388925953

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις