Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τεόντοσιτς: “Ο Ολυμπιακός σκόπευε να με δώσει σε άλλη ελληνική ομάδα”

Τεόντοσιτς: “Ο Ολυμπιακός σκόπευε να με δώσει σε άλλη ελληνική ομάδα”
Intime

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός ήθελε να τον δώσει σε άλλη ελληνική ομάδα το καλοκαίρι του 2009, αλλά η πολύ καλή του παρουσία με την εθνική Σερβίας στο Eurobasket εκείνης της χρονιάς ήταν αυτή που τον κράτησε στους “ερυθρόλευκους”.

Ο Τεόντοσιτς αναφέρθηκε στη δική του σχέση με την εθνική Σερβίας και προχώρησε σε μια αποκάλυψη! “Εμένα προσωπικά, η εθνική ομάδα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Θυμάμαι το 2009, για παράδειγμα, ο ρόλος μου στον Ολυμπιακό άλλαξε εντελώς, όταν με είχε πάρει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και είχαμε πάρει το ασημένιο μετάλλιο στην Πολωνία. Πριν από το τουρνουά, ήθελαν να με δώσουν σε άλλη ελληνική ομάδα, αλλά όταν επέστρεψα, τότε ο ρόλος μου άλλαξε ριζικά στον Ολυμπιακό. Ήταν ένα σημείο καμπής για μένα. Εάν δεν ήταν η εθνική ομάδα, όλα μπορεί να είχαν πάρει διαφορετική κατεύθυνση για μένα” τόνισε ο παίκτης της Βίρτους Μπολόνια, μιλώντας στην ιστοσελίδα “novosti.rs”.

Επίσης, ο 32χρονος Σέρβος γκαρντ δήλωσε πως ξεκίνησε προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς και πως σε δέκα ημέρες θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Βίρτους. “Την Παρασκευή (28/9) έκαναν την πρώτη μου προπόνηση σε φουλ ρυθμούς. Σε περίπου δέκα ημέρες θα είμαι έτοιμος να παίξω. Πραγματικά, ανυπομονώ γιατί το τελευταίο μου επίσημο παιχνίδι ήταν αρχές του χρόνου. Όσο μεγαλώνω, κάνω συνέχεια θεραπείες. Η πρώτη φορά που πόνεσε το πόδι μου ήταν στην ΤΣΣΚΑ, αλλά τότε ήταν πολύ πρώιμο το στάδιο. Από τότε κουβαλάω αυτό το πρόβλημα”, δήλωσε ο Τεόντοσιτς .

Για την παρουσία της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο: “Ξέραμε ότι έπειτα από πολλά χρόνια, πηγαίναμε με τον ρόλο του φαβορί σε αυτή τη διοργάνωση. Τόσο εμείς οι παίκτες, όσο και ο κόσμος είχαμε υψηλές προσδοκίες. Δημιουργήθηκε μεγάλη πίεση, καθώς έπρεπε να γυρίσουμε με το μετάλλιο. Έτυχε ο τραυματισμός του Μιλοσάβλιεβιτς, ενώ δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση οι Λούτσιτς και Μπιέλιτσα. Με βάση αυτές τις συνθήκες, δεν μπορώ να πω πως ήταν αποτυχία. Στην τελική, η πέμπτη θέση είναι ένα αποδεκτό αποτέλεσμα. Η Αργεντινή δεν είχε τίποτα να χάσει, όπως δηλαδή παίζει στα τουρνουά. Δεν είχαν περισσότερη θέληση από εμάς, απλά μπήκαμε φοβισμένοι”.

Τέλος, για την αποχώρηση του Τζόρτζεβιτς από τον πάγκο της Σερβίας, ο Τεόντοσις σχολίασε: “Λυπάμαι πολύ που έφυγε και ακόμη δεν το έχουμε συζητήσει. Τον καταλαβαίνω και αποδέχομαι την απόφασή του. Έκανε πολλά για το μπάσκετ της Σερβίας, κατακτώντας τρία ασημένια μετάλλια. Τον ευχαριστώ για όλα. Είναι ένας φανταστικός προπονητής”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις