Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Πανελλήνια θλίψη για το θάνατο του “τυφώνα”!

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Πανελλήνια θλίψη για το θάνατο του “τυφώνα”!
ΦΩΤΟ intime

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών και σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένειά του, τον Παναθηναϊκό, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, αφού επρόκειτο για έναν από τους πιο αγαπητούς επιχειρηματίες και παράγοντες του αθλητισμού, όλων των εποχών.

Πανελλήνιος θρήνος για το θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου, με τα συλλυπητήρια να πέφτουν “βροχή” από σύσσωμο τον επιχειρηματικό και τον αθλητικό κόσμο, όπου ο “τυφώνας” είχε καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τις επιτυχίες του, αλλά και με την απλότητα και τον απίθανο χαρακτήρα του.

Η ανακοίνωση της Euroleague

«Εκφράζουμε τη λύπη μας καθώς το άθλημα έχασε σήμερα έναν άνθρωπο που ήταν απαραίτητος στην δημιουργία μιας από τις πιο επιτυχημένες ιστορίες στο σύγχρονο μπάσκετ, τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Για πολλές γενιές φιλάθλων του μπάσκετ, είναι αδύνατο να διαχωρίσουν την επιτυχία του Παναθηναϊκού από την αφοσίωση και την αγάπη που έδειξε η οικογένεια Γιαννακόπουλου στον σύλλογο. Ο Θανάσης ήταν εκεί, πάντοτε δίπλα με τον αδερφό του, Παύλο, ώστε να εξασφαλίσουν πως στο παρκέ θα έρχονταν επιτυχίες και κάπως έτσι έθεσαν νέα δεδομένα για να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κλαμπ. Θα λείψει πολύ στο μπάσκετ..

Ο θάνατός του έρχεται εννέα μήνες μετά από εκείνον του αδερφού του, του έτερου πατριάρχη του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της πιο επιτυχημένης πορείας που κατέγραψε ομάδα στο σύγχρονο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μαζί, τα αδέρφια Γιαννακόπουλοι οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στα υψηλότερα επίπεδα της Euroleague, όπου παραμένει σήμερα υπό την ηγεσία του γιου του Παύλου Γιαννακόπουλου, Δημήτρη».

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

Η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη

«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Η άδολη αγάπη του για τον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε, αλλά και η τεράστια προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας. Καλό ταξίδι, καλέ μου φίλε».

Η ανακοίνωση της Superleague

«H Super League εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της και τη συμπαράστασή της στην οικογένεια και τους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου, η προσφορά του οποίου στον ελληνικό αθλητισμό υπήρξε πολυετής και σημαντική».

 Η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ

“Ο Πρόεδρος Αντώνης Τσαλόπουλος και τα στελέχη της διοίκησης του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ εκφράζουν τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, μαζί με τον αδερφό του Παύλο, αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα της χώρας μας, τόσο στον επιχειρηματικό κόσμο, όσο και στον αθλητισμό, κυρίως στο άθλημα του μπάσκετ”.

Η ανάρτηση του Νίκου Ζήση

Η ανάρτηση του Δημήτρη Πανανικολάου

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το στίγμα του για το πάθος και τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο έδειχνε την αγάπη του για την ομάδα του, αλλά και γιατί μαζί με τον αδερφό του Παύλο, αποτέλεσαν για δεκαετίες πολύ σημαντικούς παράγοντες στο χώρο του αθλητισμού, αλλά και για τον επιχειρηματικό κόσμο.

Καλό ταξίδι…”

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

“Η ΠΑΕ Αρης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο εκλιπών υπήρξε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ελληνικής κοινωνίας, με ανεξίτηλη προσφορά στον αθλητισμό, αλλά και στον επιχειρηματικό βίο της χώρας μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…”

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

“Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. και ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφυγε σήμερα από την ζωή.

Ένας άνθρωπος παθιασμένος με τον αθλητισμό, αγαπητός και στους φίλους αντιπάλων ομάδων, αφού τον χαρακτήριζαν ο αυθορμητισμός και η καλοσύνη. Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της οικογενειακής ενασχόλησης με τα αθλητικά δρώμενα σε εποχές δύσκολες για τα σπορ στην Ελλάδα και ειδικά στο μπάσκετ είχαν ουσιαστική συνδρομή στην ανάπτυξή του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΟΚ”.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

“Ο Μάκης Αγγελόπουλος και η ΑΕΚ BC συμμετέχουν στο βαρύ πένθος της οικογένειας του Παναθηναϊκού για το χαμό του μαχητή Θανάση Γιαννακόπουλου.

Η απώλεια μεγάλη για τον αθλητισμό και την κοινωνία.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τους οικείους του εκλιπόντος”.

Η ανάρτηση του Θεοδωράκη

Η ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά

“Ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί το θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ενός ανθρώπου που με επιμονή και σκληρή προσπάθεια βοήθησε στα μέγιστα για την ανάπτυξη όχι μόνο του Παναθηναϊκού, αλλά και του ελληνικού μπάσκετ.

Το ήθος του, το έργο του και η αγάπη του για το μπάσκετ είναι η μεγαλύτερη παρακαταθήκη που αφήνει στον ελληνικό αθλητισμό.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του”.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης

“Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. O Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο αδερφός του Παύλος, είχαν τεράστια προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό και κυρίως στο άθλημα του μπάσκετ, καταφέρνοντας να κερδίσουν και το σεβασμό των αντιπάλων. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”

Η ανάρτηση του Μάικ Τζέιμς

https://www.instagram.com/p/BvMBi3XH4mG/

Το μήνυμα του Κέι Σι Ρίβερς

«Η οικογένεια μου και εγώ στέλνουμε τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ο Παναθηναϊκός έχασε μια σπουδαία ψυχή που έδωσε τα πάντα στην ομάδα».

Η ανάρτηση του Καραγκούνη

Η ανάρτηση του Τζέιμς Γκιστ

«Οι θρύλοι ζουν παντοτινά, αυτός είναι ο Παναθηναϊκός»

https://www.instagram.com/p/BvMEBQgDEt0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_script

Η ανάρτηση του Παπαγιάννη

Η ανάρτηση του Μπουζούκη

Η ανάρτηση του Πιτίνο

“Αναπαύσου εν ειρήνη Θανάση Γιαννακόπουλε. Ένας ιδιαίτερα ξεχωριστός άνρθωπος για τον Παναθηναικό. Η συμπάθειά μου και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του».

Η ανάρτηση της Μακάμπι με δήλωση Μιζράχι

“Είναι μια τεράστια απώλεια για το ευρωπαϊκό μπάσκετ”

Η ανάρτηση του Καραπαπά

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις