Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Επίσκεψη Βασιλειάδη στην Εθνική! “Ευχαριστούμε που είστε εδώ”

Βασιλειάδης
basket.gr

Ο υφυπουργός Αθλητισμού έδωσε τις ευχές του στην Εθνική, ενόψει των εκτός έδρας αγώνων με Ισραήλ και Εσθονία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Την επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, δέχτηκε η Εθνική Ανδρών στην σημερινή (21.06.2018) πρωινή της προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Αφού παρακολούθησε μέρος της προπόνησης, ο κ. Βασιλειάδης έδωσε τις ευχές του στην Εθνική ενόψει των εκτός έδρας αγώνων με Ισραήλ και Εσθονία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 και ευχαρίστησε του παίκτες που βρίσκονται στις προπονήσεις της Γαλανόλευκης, μετά από μια κοπιαστική σεζόν.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την συνολική προσπάθεια που έχετε κάνει, την επιτυχημένη πορεία που έχετε και κυρίως για το ότι είσαστε εδώ με την ίδια όρεξη και διάθεση μετά από μια τόσο κοπιαστική σεζόν. Είναι πολύ ιδιαίτερες οι συνθήκες, αυτή η έντονη διαμάχη που εξελίσσεται στο ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει επιπτώσεις, όμως το χαμόγελό σας όταν βρίσκεστε με την Εθνική λέει πολλά. Εύχομαι καλή συνέχεια και φυσικά την πρόκριση για το Παγκόσμιο κύπελλο που έχετε ήδη βάλει τις βάσεις για να την πετύχετε” ανέφερε.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις