Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Το Περιστέρι υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Τενερίφης! video

Το Περιστέρι υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Τενερίφης! video
ΦΩΤΟ Intime

Η αποστολή για το Περιστέρι ήταν δύσκολη εξαρχής, αλλά τελικά αποδείχθηκε… βουνό αφού η ομάδα των δυτικών προαστίων ηττήθηκε με 57-80 από την Τενερίφη για την 10η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Την εντός έδρας ήττα γνώρισε το Περιστέρι στη 10η αγωνιστική του Basketball Champions League αφού ηττήθηκε με το “βαρύ” 57-80 στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου” από την Τενερίφη.

Παρά την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι των γηπεδούχων που γέμισαν το γήπεδο, οι Περιστεριώτες δεν κατάφεραν σε κανέναν σημείο του αγώνα να κοντράρουν την πιο ποιοτική ισπανική ομάδα με τη διαφορά να φτάνει τους 20 πόντους από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (23-43).

Η Τενερίφη ανέβασε έτσι το ρεκόρ της σε 9-1 και συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της στη διοργάνωση όντας πρώτη στον 3ο όμιλο. Στον αντίποδα το Περιστέρι έμεινε στο 6-4 αλλά παραμένει σε τροχιά πρόκρισης αφού βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν ο Μαρσελίνιο Χουέρτας (11π., 10ασ.), με τον Άλεξ Λόπεζ να προσθέτει άλλους 10 πόντους. Ο Γιώργος Μπόγρης επίσης είχε 7 πόντους και 4 ριμπάουντ. Από τους “κυανοκίτρινους” διασώθηκε ήταν ο Γάιος Σκορδίλης με 10 πόντους.

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις