Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Το… τελευταίο γράμμα γενεθλίων του Κόμπι Μπράιαντ στη σύζυγο του! (pic)

Κόμπι Μπράιαντ

Ο Κόμπι Μπράιαντ είχε τη συνήθεια να γράφει -κάθε χρόνο- γράμματα για τη σύζυγο του, Βανέσα, στα γενέθλια της. Η χήρα του θρύλου των Λέικερς άνοιξε το φετινό και… τελευταίο φάκελο.

Η Βανέσα Μπράιαντ επέλεξε ανήμερα των γενεθλίων της να μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο κάτι συγκλονιστικό. Με ανάρτηση της στο Instagram, η χήρα του θρύλου των Λέικερς αποκάλυψε πως άνοιξε το γράμμα που της είχε αφήσει γι’ αυτή τη γιορτινή ημέρα.

Ο Κόμπι Μπράιαντ συνήθιζε κάθε χρόνο, στα γενέθλια της συζύγου του, να της αφήνει ένα γράμμα. Όπως όμως ανέφερε η Βανέσα, αυτή τη φορά ο αδικοχαμένος θρύλος του ΝΒΑ άφησε  μία φωτογραφία της, όπου φαίνεται να την κρατά  ένας άγγελος!

Διαβάστε το ποστάρισμα της Βανέσα Μπράιαντ

«Χθες, βρήκα έναν φάκελο που έγραφε: Στην αγάπη της ζωής μου. Από τον, Πάπι σου. Περίμενα να ανοίξω άλλο ένα γράμμα την ημέρα των γενεθλίων μου. Μου έδωσε κάτι για να κοιτάξω το σήμερα. Η ειρωνεία είναι ότι ο Κόμπι είχε μία φωτογραφία μου, όπου με κρατούσε ένας άγγελος. Μου λείπει η αγάπη της ζωής μου και η γλυκιά μου Μαμασίτα. Είμαι ευγνώμων που ξύπνησα με τα τρία γλυκά μου κορίτσια σήμερα. Μακάρι να ήμασταν όλοι μαζί σήμερα», ανέφερε η σύζυγος του Κόμπι.

https://www.instagram.com/p/B_0AJnUj3FM/?utm_source=ig_embed

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις