Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τους “πάτησαν”! 40άρα των Γουόριορς στους Ρόκετς [vid]

Γουοριορσ - Κάρι
ΦΩΤΟ Reuters

Πέρασαν λίγες ημέρες από το… διασυρμό τους στο Χιούστον και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς «απάντησαν» με ιδανικό τρόπο. Οι πρωταθλητές ΝΒΑ είχαν σε εκπληκτική βραδιά τον Στεφ Κάτι, διέλυσαν τους Ρόκετς με 128-85 και πήραν το προβάδισμα στη σειρά των τελικών της Δύσης (2-1).

Απίστευτο ξέσπασμα από τους Γουόριορς στο game 3 των τελικών της Δύσης του ΝΒΑ. Έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στεφ Κάρι, οι πρωταθλητές «τσάκισαν» τους Ρόκετς με 126-85 και πήραν και πάλι… κεφάλι στη σειρά (2-1).

Έτσι, οι Γουόριορς απέχουν δύο νίκες από την πρόκριση τους στους τελικούς του ΝΒΑ, με τον επόμενο αγώνα να γίνεται τα χαράματα της Τετάρτης και πάλι στο Όκλαντ.

Ο Στεφ Κάρι θυμήθηκε τον καλό του εαυτό και οδήγησε τους «πολεμιστές» στη νίκη, με ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο (εκεί πέτυχε τους 18 από τους συνολικά 36 πόντους του).

Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν καταπληκτικός, σημειώνοντας 25 πόντοι, ενώ ο Ντέιμοντ Γκριν είχε σημαντική παρουσία στην άμυνα, τελειώνοντας το ματς με 10 πόντους, 17 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Για το Χιούστον ξεχώρισε ο Τζέιμς Χάρντεν με 20 πόντους και 9 ασίστ, ενώ double-double έκανε ο Πολ με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις