Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Τρελάθηκε” ο Παπανικολάου στο φιλικό! Αποβλήθηκε και πάτησε το συναγερμό στο γήπεδο

“Τρελάθηκε” ο Παπανικολάου στο φιλικό! Αποβλήθηκε και πάτησε το συναγερμό στο γήπεδο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Απίθανο περιστατικό στον φιλικό αγώνα της Ελλάδας με τη Γαλλία, με τον Κώστα Παπανικολάου να διαμαρτύρεται έξαλλα στον διαιτητή, να αποβάλλεται από το παιχνίδι και όντας νευριασμένος στα αποδυτήρια να… ξεσπάει στο συναγερμό του γηπέδου.

Μία σπάνια στιγμή συνέβη στη φιλική αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γαλλία, αφού στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου, ο Κώστας Παπανικολάου του Ολυμπιακού έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής με τον εκνευρισμό του.

Ο Έλληνας φόργουορντ έγινε έξαλλος από κάποια “φαλτσοσφυρίγματα” των διαιτητών και κινήθηκε απειλητικά προς έναν από αυτούς, διαμαρτυρόμενος σε πολύ έντονο ρυθμό. Το γεγονός οδήγησε έτσι στην άμεση αποβολή του από τον αγώνα.

Το όλο περιστατικό όμως, έγινε ακόμη πιο απίθανο, καθώς άρχισε να χτυπάει στο γήπεδο ο συναγερμός, με οπαδούς να αποχωρούν και το παιχνίδι να διακόπτεται. Τελικά όπως έγινε γνωστό από την πλευρά των διοργανωτών του αγώνα και μετέφερε η ΕΡΤ, ο ίδιος ο Παπανικολάου, εκνευρισμένος χτύπησε το κουμπί του συναγερμού κατά την είσοδό του στα αποδυτήρια, προκαλώντας όλη αυτή την αναστάτωση.

Λίγο μετά, ο διεθνής μπασκετμπολίστας, επέστρεψε στο παρκέ για να ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις του, αλλά υποστήριξε ότι ο συναγερμός δεν χτύπησε από το δικό του χτύπημα, αφού είχε ξεκινήσει δευτερόλεπτα πριν.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις