Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

“Τρελάθηκε” ο Τζέιμς με ταξιτζή οπαδό του Παναθηναϊκού! [pics]

“Τρελάθηκε” ο Τζέιμς με ταξιτζή οπαδό του Παναθηναϊκού! [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μάικ Τζέιμς έχει επιστρέψει για το παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου θα πάει… έξαλλος μετά από όσα άκουσε από ταξιτζή οπαδό του Παναθηναϊκού.

Ένα απίθανο γεγονός που συνέβη το πρωΐ της Παρασκευής έφερε στο “φως” με αναρτήσεις του στο twitter, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Μάικ Τζέιμς, ο οποίος και αγωνίζεται το βράδυ κόντρα στον Ολυμπιακό, με τη νέα του ομάδα, την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Αμερικανός γκαρντ πήρε ταξί κατά τη μεταφορά του στην Αθήνα και “έπεσε” σε φίλο του Τριφυλλιού που ήξερε τα πάντα, εκτός από τον… ίδιο, γεγονός που δεν μπορούσε να το πιστέψει ο 28χρονος γκαρντ.

«Είμαι σε ένα ταξί και ο οδηγός μου ανέφερε ότι είναι Παναθηναϊκός και βλέπει όλα τα ματς. Μετά με ρώτησε αν είμαι παίκτης του μπάσκετ”.
“Δεν θα με κοροϊδέψεις εμένα φίλε, απλώς πήγαινέ με”, ανέφερε αρχικά ο Τζέιμς και στη συνέχεια έγραψε: “Μετά μου είπε, παίζετε με τον Ολυμπιακό σήμερα, είναι μεγάλο ντέρμπι το μεταξύ μας παιχνίδι. Αλήθεια τώρα;», αναρωτήθηκε φανερά έκπληκτος ο Αμερικανός.

Οι αναρτήσεις του Τζέιμς

https://twitter.com/TheNatural_05/status/1053237443900502016

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις