Site icon NewsIT

“Τρελάθηκε” ο Ζήσης με Σπανούλη! Η φοβερή αντίδραση στο ιστορικό τρίποντο (video)

03.01.2020 | 10:13
“Τρελάθηκε” ο Ζήσης με Σπανούλη! Η φοβερή αντίδραση στο ιστορικό τρίποντο (video)

Ο Βασίλης Σπανούλης έγραψε ιστορία στη Euroleague, όντας πλέον ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στη διοργάνωση και ο Νίκος Ζήσης το πανηγύρισε έξαλλα από το σπίτι του μαζί με τα παιδιά του.

Ο Νίκος Ζήσης και ο Βασίλης Σπανούλης “μεγάλωσαν” μαζί μέσα στο μπάσκετ και πλέον είναι και κουμπάροι, γεγονός που έκανε… διπλά περήφανο τον παίκτη της Μπανταλόνα, για το τεράστιο επίτευγμα του αρχηγού του Ολυμπιακού.

O “Kill Bill” είναι από χθες ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague και ο Ζήσης πανηγύρισε έξαλλα το “χρυσό” τρίποντό του από το σαλόνι του σπιτιού του και μαζί με την οικογένειά του. Κατέγραψε μάλιστα τη στιγμή σε ένα μοναδικό video, το οποίο και ανέβασε στο instagram, γράφοντας το εξής:

“Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα , πρώτος στις ασίστ όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα. Τρεις φορές πρωταθλητής της Ευρωλίγκα, 3 φορές MVP στα final 4. Τα λόγια είναι περιττά . Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι είναι το πόσο έχεις δουλέψει, το πόσο έχεις μοχθήσει, το πόσο πολύ το ήθελες , το πόσες φορές δεν έχεις κοιμηθεί το βράδυ με το μυαλό να είναι στη βελτίωση, το πόσες φορές έπεσες κάτω αλλά άλλες τόσες σηκώθηκες. Όταν ξεκινούσαμε μαζί πριν 20 χρόνια στις μικρές εθνικές ομάδες, ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα γίνονταν όλα αυτά… αλλά έγιναν… είμαι πολύ περήφανος για σένα!”

Η φοβερή αντίδραση του Ζήση στο τρίποντο του Σπανούλη

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version