Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός: Η… δεύτερη θέση περνάει απ’τη Μόσχα

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη “διαβολοβδομάδα” της Euroleague, με μια πολύ δύσκολη “αποστολή” και σημαντικές απουσίες. Οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν στη Μόσχα την ΤΣΣΚΑ (NewsIt.gr, 19:00, Novasports 2HD), με σκοπό να επιστρέψουν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Μόσχα την φορμαρισμένη ΤΣΣΚΑ για την 27η αγωνιστική της της Euroleague, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον επαναφέρει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

https://twitter.com/cskabasket/status/976356472782245888

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague, αλλά η ήττα τους την περασμένη αγωνιστική από την Μπαρτσελόνα και η χθεσινή νίκη της Φενέρμπαχτσε τους… έριξε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με νίκη, η ομάδα του Σφαιρόπουλου θα επιστρέψει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που όμως δεν θα είναι εύκολο. Ο Ολυμπιακός έχει να νικήσει στη Μόσχα από το 2008, ενώ θα αγωνιστεί χωρίς τους Παπανικολάου και Μάντζαρη, που έμειναν στην Αθήνα.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Φενέρμπαχτσε και θα αγωνιστεί χωρίς τους Πάβελ Κορόμπκοφ και Μιχαΐλ Κουλάγκιν.

ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακός αναμετρώνται για 36η φορά στην ιστορία τους. Η ομάδα της Μόσχας μπορεί να υπερτερεί με 21 νίκες.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονθάλεθ (Ισπανία), Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία).

Επιστρέφοντας από τη Μόσχα, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την ουραγό Αναντολού Εφές την Παρασκευή (23/3, 21:00), για την 28η αγωνιστική.

Η 27η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 91-71

Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) 87-73

Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία) 77-65

Βαλένθια (Ισπανία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 96-88

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ) (21/3, 19:00)

Αναντολού Εφές (Τουρκία)-Κίμκι (Ρωσία) 21/3

Μπασκόνια (Ισπανία)-Μπάμπεργκ (Γερμανία) 21/3

Μάλαγα (Ισπανία)- -Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 21/3

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις