Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τζινόμπιλι: Ο Μαραντόνα και… άλλοι Αργεντινοί “υποκλίθηκαν” τον Μανού! [pics]

Τζινόμπιλι: Ο Μαραντόνα και… άλλοι Αργεντινοί “υποκλίθηκαν” τον Μανού! [pics]
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Μάνου Τζινόμπιλι “κρέμασε” τα μπασκετικά του παπούτσια και ο θρυλικός Ντιέγκο Μαραντόνα -αλλά και αρκετοί Αργεντινοί ποδοσφαιριστές- τον αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα θέλησε να εκφράσει τον θαυμασμό του για τον Μανού Τζινόμπιλι, ο οποίος οδήγησε την εθνική Αργεντινής στο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας αλλά και σε άλλες επιτυχίες.

Ο Μαραντόνα “υποκλίθηκε” στον αγαπημένο παίκτη των Αργεντινών στο μπάσκετ. “Είσαι εθνική υπερηφάνεια”, έγραψε ο “Ντιεγκίτο” στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, μετά την… υποστολή σημαίας του ηγέτη των Σπερς.

https://www.instagram.com/p/Bm_39EQBizm/?taken-by=maradona

Την ίδια ώρα, πολλοί γνωστοί ποδοσφαιριστές από την Αργεντινή θέλησαν να… αποχαιρετήσουν με το δικό τους τρόπο τον Τζινόμπιλι. “Μας κάνεις περιφανούς που είμαστε Aργεντινοί, είσαι παράδειγμα… με θάρρος και αφοσίωση”, ήταν τα λόγια του Πάουλο Ντιμπάλα.

https://twitter.com/PauDybala_JR/status/1034152797481127936

Την ίδια ώρα, ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας, Χαβιέρ Μασκεράνο, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter: “Απόλυτος θαυμασμός για ο, τι έχεις κάνει και τον τρόπο που το έκανες. Απόλαυσε το νέο κεφάλαιο της ζωής σου”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις