Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Βασιλακόπουλος: “Είμαι σίγουρος για τη συμφωνία με Πιτίνο” – Πιτίνο: “Αναλαμβάνω χωρίς λεφτά!”

Βασιλακόπουλος: “Είμαι σίγουρος για τη συμφωνία με Πιτίνο” – Πιτίνο: “Αναλαμβάνω χωρίς λεφτά!”
ΦΩΤΟ intime

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, εμφανίστηκε σίγουρος σε δηλώσεις που παραχώρησε ότι θα επέλθει συμφωνία με τον Ρικ Πιτίνο για να αναλάβει ως ομοσπονδιακός τεχνικός την Εθνική ομάδα .

Την σιγουριά του ότι θα υπάρξει άμεση συμφωνία με τον Ρικ Πιτίνο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας, εξέφρασε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 ενώ τόνισε πως ο Αμερικανός τεχνικός δεν έχει επιμείνει ιδιαίτερα στο ύψος των χρηματικών απολαβών του. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΕΟΚ δήλωσε:

«Από ό,τι έχω την εντύπωση ο άνθρωπος έρχεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Δεν έχει βάλει σε προτεραιότητα τις απολαβές του. Δεν έχω συμφωνήσει με κανέναν, αλλά είμαι σίγουρος πως θα συμφωνήσουμε. Πολύ σύντομα θα συναντηθούμε. Δεν πιστεύω ότι θα χαλάσει η συγκεκριμένη υπόθεση».

Λίγα λεπτά αργότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Gazzetta.gr, ο Ρικ Πιτίνο φαίνεται να επιβεβαίωσε και με το παραπάνω τα λεγόμενα του προέδρου της ΕΟΚ και να δήλωσε: «Πετάω απόψε για την Ελλάδα προκειμένου να συναντηθώ με την Ελληνική Ομοσπονδία Μπάσκετ. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Αν αποφασίσω να αναλάβω την ομάδα, δεν πρόκειται να πάρω καθόλου χρήματα. Ούτε σεντ. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να εκπροσωπήσω τους ανθρώπους της Ελλάδας»

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις