Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

“Βήμα” τίτλου με… μαγικό Κάρι! “Σάρωσαν” τους Καβαλίερς οι Γουόριορς [vids]

“Βήμα” τίτλου με… μαγικό Κάρι! “Σάρωσαν” τους Καβαλίερς οι Γουόριορς [vids]
ΦΩΤΟ Reuters

Με τον Στεφ Κάρι σε τρομερή βραδιά, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς “διέλυσαν” τους Καβαλίερς με 122-103 και έκαναν το 2-0 στη σειρά των τελικών του NBA. “Πάλευαν” και πάλι μόνοι τους, Λεμπρόν Τζέιμς και Κέβιν Λοβ για το Κλίβελαντ.

Στην καλύτερη βραδιά του στους τελικούς του NBA, ο Στεφ Κάρι “πυροβολούσε” διαρκώς από την περιφέρεια και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δεν είχαν κανένα πρόβλημα να διπλασσιάσουν τις νίκες τους επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς, με το τελικό 122-103.

Ο σούπερ σταρ των “πολεμιστών” έκανε ρεκόρ τριπόντων σε τελικό με 9 εύστοχες προσπάθειες, ενώ συνολικά είχε 33 πόντους, με 8 ασίστ και 7 ριμπάουντ. Την ίδια ώρα, ο Ντουράντ τελείωσε το ματς με 26 πόντους και σχεδόν τέλεια στατιστικά (10/14 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 4/4 βολές), ενώ ο Κλέι Τόμπσον, όχι μόνο αγωνίστηκε κανονικά, αλλά προσέθεσε και 20 πόντους για την ομάδα του.

Από την πλευρά των Καβαλίερς, που δεν κατάφεραν αυτή τη φορά να “απειλήσουν” ουσιαστικά τους Γουόριορς σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, οι Λεμπρόν Τζέιμς και Κέβιν Λοβ ήταν για μία ακόμη φορά, απελπιστικά μόνοι. Ο “Βασιλιάς” είχε 29 πόντους, 14 ασίστ και 9 ριμπάουντ, με τον συμπαίκτη του να προσθέτει ακόμη 22 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Κάπως έτσι οι πρωταθλητές έκαναν εύκολα το 2-0 στη σειρά και διατήρησαν το πλεονέκτημα της έδρας, όντας πλέον ακόμη πιο κοντά στο δεύτερο σερί “δαχτυλίδι” τους στο NBA.

Highlights του δεύτερου τελικού

https://www.youtube.com/watch?time_continue=44&v=h07P1J93Qt4

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις