Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Βόμβα” από Ολυμπιακό για Πιτίνο! Εκτός Εθνικής Ελλάδας οι παίκτες του

“Βόμβα” από Ολυμπιακό για Πιτίνο! Εκτός Εθνικής Ελλάδας οι παίκτες του
ΦΩΤΟ intime

Οι παίκτες του Ολυμπιακού με επίσημη ανακοίνωσή τους, έθεσαν εαυτόν εκτός Εθνικής Ελλάδας, εξαιτίας της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Ρικ Πιτίνο, την ώρα που εργάζεται πια και για τον Παναθηναϊκό.

Στα “χαρακώματα” ξανά ο Ολυμπιακός με την ΕΟΚ, έχοντας ως φόντο την Εθνική Ελλάδας και τον Ρικ Πιτίνο, καθώς οι παίκτες των “ερυθρολεύκων” αποφάσισαν να απέχουν από την ομάδα, εξαιτίας τους Αμερικανού τεχνικού.

Έκπληξη και… προβληματισμός στην ΕΟΚ για τη συμφωνία Πιτίνο – Παναθηναϊκού!

Πιο συγκεκριμένα, επιστολή που υπογράφουν, οι Πρίντεζης, Παπανικολάου και Κόνιαρης έφθασε στην ΕΟΚ και αναφέρει την πρόθεσή τους να μη συμμετέχουν στην Εθνική Ομάδα με τον Αμερικανό τεχνικό στον πάγκο.

Κι αυτό γιατί με βάσει όσα αναφέρουν, ο νέος προπονητής της “γαλανόλευκης” είχε διαβεβαιώσει και τους ίδιους, ότι δεν πρόκειται να αναλάβει παράλληλα και κάποια ομάδα, γεγονός που τους φέρνει σε δύσκολη θέση, από τη στιγμή που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό.

Στο πλαίσιο αυτό, οι τρεις αθλητές έθεσαν τον εαυτό τους εκτός ομάδας, ζητώντας από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Βασιλακόπουλο, να βρει τη λύση για να επιστρέψουν σε αυτή, σημειώνοντας ότι έχουν “ματώσει” χρόνια ολόκληρα για αυτή.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις