Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Χαμός στην ΚΕΔ! Συνέλαβαν τον Συμεωνίδη – Παραλίγο αυτόφωρο για Βασιλακόπουλο

Βασιλακόπουλος - ΚΕΔ

Απίστευτο «σκηνικό» την Τετάρτη (30.05.2018) στα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ, στην κλήρωση των διαιτητών για τους τελικούς του πρωταθλήματος. Συνελήφθη ο Στέλιος Συμεωνίδης, παραλίγο αυτόφωρο για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Μεγάλη αναστάτωση την Τετάρτη το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Οι διαιτητές Σπύρος Γκόντας και Αναστάσιος Φούφης (έχουν κινηθεί νομικά κατά της ΚΕΔ/ΕΟΚ για τους μη ορισμούς τους και έχουν δικαιωθεί) έδωσαν το παρών στην κλήρωση των διαιτητών των τελικών της Stoiximan.gr Basket League.

Εκεί όμως ενημερώθηκαν πως τα ονόματα τους δεν συμπεριλαμβάνονται στις κληρώσεις, κι έτσι πήγαν σε κοντινό αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν μήνυση στα μέλη του ΔΣ της ΕΟΚ και της ΚΕΔ/ΕΟΚ, για διαφυγόντα κέρδη.

Σαν αποτέλεσμα, κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου, με τον επικεφαλής της ΚΕΔ να οδηγείται στο τμήμα. Εκεί, ο κ. Συμεωνίδης έκανε με τη σειρά του μήνυση στους διαιτητές  αλλά να καταθέτει με τη σειρά του μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση κατά των δύο διαιτητών, που… απάντησαν με τον ίδιο τρόπο, αλλά έμειναν κι αυτοί υπό κράτηση στο τμήμα. Με την παρέμβαση των δικηγόρων των δύο πλευρών, άπαντες αποχώρησαν από το τμήμα και πλέον η υπόθεση θα πάρει τη δικαστική οδό…

Να αναφέρουμε πως οι αστυνομικοί πήγαν να συλλάβουν και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Βασιλακόπουλο (βρισκόταν στα γραφεία της ΕΟΚ εκείνη τη στιγμή). Μετά από παρέμβαση δικηγόρου, ο κ. Βασιλακόπουλος αποχώρησε κανονικά.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις