Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Χαμός στην Τουρκία φώναζαν “Euroleague mafia”! Video για τη διαιτησία φτιάχνει ο Ομπράντοβιτς

Χαμός στην Τουρκία φώναζαν “Euroleague mafia”! Video για τη διαιτησία φτιάχνει ο Ομπράντοβιτς
ΦΩΤΟ youtube

Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε από τη Μπαρτσελόνα έχοντας έντονα παράπονα από τη διαιτησία, η οποία οδήγησε σε ιαχές “Euroleague mafia” τους οπαδούς της τουρκικής ομάδας, αλλά και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να κάνει λόγο για σεβασμό και να προαναγγέλλει video με τις σχετικές φάσεις.

“Βράζουν” με τη Euroleague στην Τουρκία, καθώς θεωρούν ότι η ήττα της Φενέρμπαχτσε από την Μπαρτσελόνα οφείλεται εν πολλοίς στις λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις.

Η φάση που έβαλε “φωτιά” στο ματς έγινε στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τους διαιτητές να δίνουν επιθετικό στον Γουίλιαμς αντί για αμυντικό φάουλ και στη συνέχεια τεχνική ποινή για διαμαρτυρίες, οδηγώντας την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην ήττα.

https://twitter.com/NFcomtr/status/1218081124003516418

Όρθιοι οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε φώναζαν “Euroleague mafia” στο γήπεδο, ενώ μετά το τέλος του αγώνα, ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε: «Σίγουρα, θα ετοιμάσουμε ένα βίντεο και θα το συζητήσουμε με τους ανθρώπους της Euroleague. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Φυσικά, τους σεβόμαστε όλους. Όμως, θέλουμε να μας δείχνουν και εμάς σεβασμό».

Τα “Euroleague mafia”  από τους οπαδούς

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις