Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Χαραλαμπόπουλος για τραυματισμό και… Γιαννακόπουλο! “Κάποιες δηλώσεις δημιούργησαν ντόρο”

Χαραλαμπόπουλος για τραυματισμό και… Γιαννακόπουλο! “Κάποιες δηλώσεις δημιούργησαν ντόρο”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η υπόθεση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου συνεχίζει να απασχολεί το ελληνικό μπάσκετ, με τον ίδιο να τονίζει ότι έκανε λάθος στον τραυματισμό του και να “φωτογραφίζει” τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το ντόρο γύρω από το όνομά του.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τους τραυματισμούς του, τη μετεγγραφή του στο Λαύριο, αλλά και τις αυξημένες προσδοκίες προς το πρόσωπό του.

“Υπήρχαν και κάποιες δηλώσεις στο παρελθόν που είχαν κάνει όλον αυτόν τον ντόρο και με έχουν βάλει στο προσκήνιο”, υποστήριξε ο νεαρός πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, με το μυαλό όλων να πηγαίνει στην ατάκα του Δημήτρη Γιαννακόπουλο: “Ευρωπαϊκό σε πέντε χρόνια, με αρχηγό Χαραλαμπόπουλο”.

Οι δηλώσεις του Χαραλαμπόπουλου

Για τον τραυματισμό του: «Έίναι πάρα πολύ δύσκολο και αυτό διότι θέλω να μπω και να δείξω πράγματα. Θέλω να βοηθήσω. Η ομάδα με έχει στηρίξει πολύ, ειδικά τώρα με τον τραυματισμό μου που όλοι οι άνθρωποι με βοηθάνε…».

Για τη μετεγγραφή του στο Λαύριο: «Ήξερα ότι οι άνθρωποι εδώ είναι πάρα πολύ καλοί. Ήξερα ότι θα βρω χρόνο στην ομάδα. Επίσης το Λαύριο έχει δείξει ότι είναι μια ανταγωνιστική ομάδα και εγώ ήθελα να βρω τον χρόνο μου και τα πατήματά μου. Ο κόουτς Σερέλης με βοήθησε πολύ σε αυτό. Άλλωστε όταν έμεινα ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό δεν είχα κάποια άλλη πρόταση».

Για τα προβλήματα στην καριέρα του: «Η αλήθεια είναι ότι ούτε και εγώ ξέρω τι τραυματισμό έχω. Έχω ταλαιπωρηθεί από πέρυσι με αυτόν τον τραυματισμό, αλλά στα αρχικά στάδια. Δεν το πρόσεξα. Λάθος δικό μου. Και τώρα βρίσκομαι εδώ. Κάθομαι, έχω υπομονή και ο χρόνος θα δείξει. Δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο. Περιμένω να μου φύγει τελείως ο πόνος και να μπω να βοηθήσω την ομάδα. Πόνος στον αστράγαλο, στους συνδέσμους, ενώ έχω ταλαιπωρηθεί και από διαστρέμματα. Έπρεπε να ακούσω το σώμα μου λίγο παραπάνω».

Για τις προσδοκίες στο πρόσωπό του: «Δεν με βαραίνει ιδιαίτερα. Εγώ ξέρω τι μπορώ να κάνω. Σίγουρα υπήρχαν και κάποιες δηλώσεις στο παρελθόν που είχαν κάνει όλον αυτόν τον ντόρο και με έχουν βάλει στο προσκήνιο. Όμως κοιτάω συγκεντρωμένα τη δουλειά μου».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις