Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Χωρίζουν οι δρόμοι Παναθηναϊκού – Χαραλαμπόπουλου!

Χωρίζουν οι δρόμοι Παναθηναϊκού – Χαραλαμπόπουλου!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ένα μεγάλο μπασκετικό project που δεν εξελίχθηκε όπως όλοι θα ήθελαν. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος φαίνεται πως θα μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Όταν τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός, ήθελε να ενισχύσει τον κορμό με το… next best thing του ελληνικού μπάσκετ και να τον κάνει μελλοντικά το νέο του ηγέτη. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος όμως δεν έβγαλε ποτέ την εικόνα που είχε στην εθνική Ελλάδας.

Ο νεαρός παίκτης βρέθηκε μεταξύ πάγκου και εξέδρας από τη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα του “τριφυλλιού”, ενώ την περασμένη σεζόν πήγε δανεικός στον ΠΑΟΚ έχοντας μια… χλωμή παρουσία και κάνοντας και ένα χειρουργείο στους κοιλιακούς.

Το “μπαμ” στην καριέρα του Χαραλαμπόπουλου δεν έγινε ούτε τώρα και στον Παναθηναϊκό σκέφτονται πολύ σοβαρά να διακόψουν τη συνεργασία μαζί του κι έτσι να απαλλαγούν και από το μεγάλο συμβόλαιο του (σ.σ. τη νέα χρονιά θα πάρει περίπου 350.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια υπάρχει κλιμακωτή αύξηση).

Άξιο αναφοράς -και σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από τα ΜΜΕ- ο 21χρονος φόργουορντ προτιμά να μείνει ελεύθερος κι έτσι να κάνει restart στην καριέρα του σε άλλη ομάδα, παρά να “καθίσει” πάνω σε ένα συμβόλαιο.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις