Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Υπερταχεία… Αντετοκούνμπο με νέο ρεκόρ! Άνετη νίκη για Μπακς – video

Υπερταχεία… Αντετοκούνμπο με νέο ρεκόρ! Άνετη νίκη για Μπακς – video
Reuters

Σε… τυπική διαδικασία μετέτρεψαν οι Μπακς την αναμέτρηση τους κόντρα στους Χόρνετς (137-96). Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «έλαμψε» και σε αυτό το ματς!

Το νικηφόρο σερί των Μπακς συνεχίζεται. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φροντίζει άλλωστε γι’ αυτό. Τα «Ελάφια» επικράτησαν των Χόρνετς με 137-96 και ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 178-3.

Τα ελάφια έκαναν ό,τι ήθελαν κόντρα στους Χόρνετς και έχοντας 9 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, Κορυφαίος όλων όμως ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Ο «Greek freak” ήταν ασυγκράτητος και τελείωσε το παιχνίδι με 26 πόντους με 10/14 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 3/7 βολές, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε μόλις 20 λεπτά συμμετοχής. Παρόλα αυτά είδε το σερί των double-double του να διακόπτεται στα 19 παιχνίδια.

Να αναφέρουμε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ, ο οποίος καταφέρει έχει κατά μέσο όρο πάνω από 30 πόντους, 13 ριμπάουντ και πέντε ασίστ, στα 20 πρώτα ματς της κανονικής περιόδου.

Ο Μίντλετον με 15 πόντους και ο Μάθιους με 14 πόντους ακολούθησαν τον Γιάννη σε απόδοση, με τον Ρόμπιν Λόπεζ να προσθέτει 13 πόντους. Για τους Χόρνετς, ο Γκράχαμ είχε 24 πόντους, ο Ροζίερ 19 πόντους και ο Μπρίτζες 15 πόντους.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις