Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Υπόκλιση Διαμαντίδη σε Σπανούλη! “Χαίρομαι που το βραβείο μένει σε ελληνικά χέρια” [vid]

Σπανούλης
ΦΩΤΟ eurokinisi

Στο παιχνίδι Μάλαγα – Ολυμπιακός, ο Βασίλης Σπανούλης ξεπέρασε το Δημήτρη Διαμαντίδη και έγινε ο πρώτος πασέρ στην ιστορία της Euroleague, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού. Τον αποθέωσε σε βίντεο της Euroleague.

Ο Βασίλης Σπανούλης έγραψε ιστορία στη Euroleague, καθώς με την τέταρτη ασίστ του στο παιχνίδι Μάλαγα – Ολυμπιακός, πέρασε στην πρώτη θέση των ασίστ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Για να τα καταφέρει όμως, έπρεπε να ξεπεράσει τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική Ελλάδος, Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος όμως όχι μονο δεν του… κράτησε κακία, αλλά τον αποθέωσε κιόλας σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media της ίδιας της Euroleague.

«Βασίλη, κατ’ αρχάς συγχαρητήρια… Το αξίζεις. Όλα αυτά τα χρόνια έχεις αποδείξει ότι είσαι ένας από τους καλύτερους παίκτες που αγωνίστηκαν ποτέ στην Ευρωλίγκα. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος γιατί είσαι Έλληνας παίκτης και αυτό το βραβείο θα μείνει σε ελληνικά χέρια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άλλοτε αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Το video του Διαμαντίδη για το Σπανούλη

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις