Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός 82-69 ΤΕΛΙΚΟ: Έμεινε στα… αποδυτήρια! “Φάτσα” με τον αποκλεισμό το Τριφύλλι

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός 82-69 ΤΕΛΙΚΟ: Έμεινε στα… αποδυτήρια! “Φάτσα” με τον αποκλεισμό το Τριφύλλι
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε ούτε στο Κάουνας κόντρα στη Ζαλγκίρις για τη 19η αγωνιστική της Euroleague και πλέον βρίσκεται κοντά σε έναν ταπεινωτικό αποκλεισμό από την πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Ούτε στο Κάουνας κατάφερε να “αποτινάξει” το πρόβλημα των εκτός έδρας αγώνων, ο Παναθηναϊκός, αφού παρά το καλό ξεκίνημα στο ματς, “κατέρρευσε” στο τέλος του παιχνιδιού και ηττήθηκε τελικά με 82-69 από τη Ζαλγκίρις.

Τόμας, Καλάθης και Μήτογλου έμειναν μόνοι τους να “παλεύουν” στο τέλος και έτσι οι “πράσινοι” έχουν πλέον να ανέβουν… ανηφόρα, αν θέλουν να βρεθούν στα πλέι οφ της Euroleague, με το ρεκόρ τους να έχει πέσει πια στο 8-11.

Παρακολουθήστε LIVE το Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός από το newsit.gr

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στη Euroleague, με τον Σον Κιλπάτρικ στη 12άδα, όπου δεν βρίσκονται όμως τελικά ο Έιντριεν Πέιν και ο Κιθ Λάνγκφορντ, με τον πρώτο να είναι ανέτοιμος και το δεύτερο να παραμένει τραυματίας.

Η διαιτητική τριάδα για το εν λόγω ματς, περιλαμβάνει τους Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία) και Κάρλος Περούγκα (Ισπανία).

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις