Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Champions League, Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Μόνο νίκη υπάρχει για Βενγκέρ!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Αλσατός τεχνικός των “κανονιέρηδων” μίλησε για τον αγώνα της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό στο “Emireits”, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα του πέρα από τη νίκη

Οι Λονδρέζοι προέρχονται από ήττα στο Ζάγκρεμπ από την Ντιναμό, στην πρεμιέρα του Champions League και γι’ αυτό το λόγο θεωρείται απαραίτητη η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, κάτι που τονίστηκε και από τον Αρσέν Βενγκέρ στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας.
«Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να πάρουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας. Είναι τόσο απλό», τόνισε ο Αλσατός τεχνικός, που πάντως δεν υποτιμά τον Ολυμπιακό. «Είναι μια δυνατή ομάδα και χρειάζεται προσοχή. Εμείς θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε», είπε αρχικά ο Βενγκέρ.
Ο Αλσατός τεχνικός επιβεβαίωσε πως ο Φράνσις Κοκλάν επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά για το αν θα χρησιμοποιηθεί απάντησε «… θα δούμε», ενώ τόνισε πως οι Ματιέ Φλαμινί και Μίκελ Αρτέτα δεν είναι ακόμη ετοιμοπόλεμοι, τη στιγμή που θα λείπει και ο τιμωρημένος Ολιβιέ Ζιρού. Υπενθυμίζεται πως εκτός μάχης είναι εδώ και καιρό οι τραυματίες Τόμας Ροσίτσκι και Τζακ Γουίλσιρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε