Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Champions League: “Έπεσε” το twitter με την “κοκορομαχία” Τόρες – Ρονάλντο

ΦΩΤΟ twitter
ΦΩΤΟ twitter

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε ο… καυγάς που προσπάθησε να ξεκινήσει ο Φερνάντο Τόρες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου του ημιτελικού της Ατλέτικο με την Ρεάλ (2-1) για το Champions League.

Ο επιθετικός της Ατλέτικο προκάλεσε τον Ρονάλντο, ο οποίος αντέδρασε με ένα ειρωνικό χαμόγελο, ενώ οι δυο τους αντάλλαξαν και κάποια… γαλλικά πριν τους χωρίσει ο διαιτητής..

Το γεγονός, όμως, ότι στο συγκεκριμένο περιστατικό ο επιθετικός τηε Real Madrid δεν έκανε τίποτα προκλητικό, είχε ως αποτέλεσμα το twitter να… πάρει φωτιά από σχόλια εναντίον του Τόρες.

Υπήρξαν βέβαια και οπαδοί του φορ της Ατλέτικο, όπως κάποιος που έγραψε: “Κάτι θα είπε ο Ρονάλντο, ως συνήθως κι εσύ (Τόρες) μας υπερασπίστηκες. Για πάντα στην ομάδα μου…”

Τα περισσότερα ήταν άκρως ειρωνικά και υπέρ του άσου της Ρεάλ.

“Μάλλον ο Ρονάλντο θα του θύμησε τα στατιστικά του με την Τσέλσι. Γι΄αυτό τσαντίστηκε!”

“Στην αρχή ο Ρονάλντο ήθελε να παίξουν ξύλο, αλλά μετά έβαλε τα γέλια γιατί θυμήθηκε αυτό!”, συνοδευόμενο από ένα βίντεο από αγώνα Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του 2012, όπου ο Τόρες αστοχούσε σε κενή εστία!

“Τα λόγια του Κριστιάνο στον Τόρες: “Οπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, έτσι κι η Ρεάλ με την Ατλέτι. Πάντα από πάνω!””

“Ο Τόρες προσπαθεί να κάνει τον Ρονάλντο να εκνευριστεί. Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο για τους ηττοπαθείς”

“… κι εδώ (τη στιγμή που ο Ρονάλντο γελάει) βλέπουμε τον Ρονάλντο να βάζει τέλος στην καριέρα του Τόρες”

“Τόρες, μεγάλωσες πλέον για να είσαι τόσο αξιοθρήνητος”

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε