Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Champions League – Europa League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων!

Champions League – Europa League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων!

Οι εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου στο Champions League και το Europa League της νέας σεζόν έμαθαν τους αντιπάλους τους. Κάποιοι ήταν αρκετά τυχεροί, ενώ σ’ άλλους η κληρωτίδα δεν έκανε το χατήρι.

Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ αποτελούν τις δύο ελληνικές ομάδες που θα αγωνιστούν στα προκριματικά του Champions League. Οι “ερυθρόλευκοι” και οι “κιτρινόμαυροι” μόνο εύκολο έργο δεν θα έχουν στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Παρτιζάν – Μπουντούτσνοστ. Οι Σέρβοι έχουν κερδίσει τους Μαυροβούνιους με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι κι εκτός απροόπτου θα είναι αυτοί που θα αντιμετωπίσουν τους “ερυθρόλευκους”.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ρωσική ομάδα μαζί με τον Άγιαξ ήταν οι πιο ισχυροί αντίπαλοι που θα μπορούσε να βρει στον δρόμο της η Ένωση.

Όσον αφορά τους εκπροσώπους μας στο Europa League, ο ΠΑΟΚ έχει το πιο εύκολο έργο απ’ όλους, καθώς θα αντιμετωπίσει ην άσημη Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

Ο Παναθηναϊκός θα “συγκρουστεί” με τον νικητή του ζευγαριού Γκαμπάλα – Γιαγκελόνια. Στο πρώτο παιχνίδι στο Αζερμπαϊτζάν, οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 1-1.

Τέλος, ο Πανιώνιος, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Γκόριτσα, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μακάμπι-Ρέικιαβικ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε