Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Champions League: FIFA και UEFA για την επίθεση στην Ντόρτμουντ

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος -και όχι μόνο- είναι συγκλονισμένος από την επίθεση στην αποστολή της Ντόρτουντ. Στο πλευρό των Βεστφαλών FIFA και της UEFA, που καταδίκασαν το γεγονός.

O πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, έστειλε ένα μήνυμα αργά το βράδυ της Μ. Τρίτης από τη Ζυρίχη: “Η σκέψη μας εδώ στη FΙFA είναι στα ανεξήγητα γεγονότα που συνέβησαν στο Ντόρτμουντ, στην ομάδα της Ντόρτμουντ και στους φιλάθλους της Ντόρτμουντ και Μονακό”. Μάλιστα, εξέφρασε την ελπίδα ότι ο Μπάρτρα θα ανακάμψει γρήγορα από τον τραυματισμό του. “Η FIFA καταδικάζει τα επεισόδια στο Ντόρτμουντ με τον εντονότερο τρόπο”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Απ’ την μεριά του, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Σεφερίν, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις δύο ομάδες που έδειξαν κοινή λογική, στην αντίδρασή τους στην κατάσταση. “Η απόφαση για την αναβολή του αγώνα του Champions League μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Μονακό είναι σωστή”, ανέφερε σε δήλωση του, ενώ επισήμανε πως “Η ασφάλεια των φιλάθλων, του προσωπικού και των παικτών αποτελεί πάντα προτεραιότητα”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε