Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Champions League: Γκολάρα ο Μανωλάς, “ξερή” η Μπαρτσελόνα! [vid]

Champions League Μανωλάς
Φωτογραφία: Reuters

Ο εκπληκτικός Κώστας Μανωλάς σκοράρει στο 82 λεπτό, δίνει σκορ πρόκρισης στην Ρόμα, “σκοτώνει” την Μπαρτσελόνα και το Ολίμπικο παίρνει φωτιά! Μυθική βραδιά Champions League για τον Έλληνα άσσο.

Ίσως απόψε σφράγισε την μετεγγραφή του! Ο Κώστας Μανωλάς “εμπλέκεται” σε τέτοιου είδους σενάρια… κάθε καλοκαίρι, αλλά μετά την αποψινή του εμφάνιση στα προημιτελικά του Champions League, αποδεικνύει πως το ταβάνι του είναι ο ουρανός!

Ο Έλληνας στόπερ “σκότωσε” το μεγαθήριο που ακούει στο όνομα Μπαρτσελόνα. Την ομάδα που φέτος κάνει περίπατο στην Primera Division. Την ομάδα που θεωρούνταν μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League. Την ομάδα του Μέσι, του Σουάρες, του Πικέ και τόσων άλλων.

Την ομάδα που κέρδισε το πρώτο ματς, στο Καμπ Νόου με 4-1 και έκανε άπαντες να μιλούν για επαναληπτικό διαδικαστικού χαρακτήρα. Δεν είχε μιλήσει όμως ο Κώστας Μανωλάς!

“Χρυσός” Κώστας Μανωλάς και στους “4” του Champions League η Ρόμα!

Η Ρόμα μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με τον Τζέκο. Στο 58′ ο Ντε Ρόσι έκανε το 2-0 και κάπου εκεί το παιχνίδι έγινε… θρίλερ!

Η Ρόμα χρειάζονταν μόνο ένα γκολ για να πάρει σκορ πρόκρισης και να γράψει μια από τις πιο λαμπρές βραδιές στην ιστορία της, αλλά και σε αυτήν της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κάτι που τελικά ήρθε από… ελληνικά πόδια! Το ρολόι δείχνει το 82ο λεπτό της αναμέτρησης και η Ρόμα έχει κερδίσει κόρνερ από τα δεξιά όπως επιτίθεται. Η εκτέλεση έγινε και με κεφαλιά που θύμισε το “χρυσό” γκολ του Τραϊανού Δέλλα στον ημιτελικό με την Τσεχία, το “χρυσό” καλοκαίρι του 2004, ο Κώστας Μανωλάς σκοράρει και κάνει το 3-0!

Κάτι που έδωσε και το έναυσμα για να στηθεί ένα… ατελείωτο πάρτι στο Ολίμπικο της “αιώνιας πόλης”!

Ένα σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος και ήταν ο λόγος να φύγει ο Λιονέλ Μέσι με σκυφτό κεφάλι, την ώρα που το όνομα Κώστας Μανωλάς έκανε… πάταγο σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το “χρυσό” γκολ που έστειλε την Ρόμα στα ημιτελικά της διοργάνωσης και την Μπαρτσελόνα… σπίτι της! Σε μια βραδιά που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις