Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Champions League: Ματσάρα! Τρομερή “επιστροφή” από Μπεσίκτας [vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Έχανε 0-3 στο ημίχρονο. Η Μπεσίκτας όμως δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να φτάσει στο 3-3, αποτέλεσμα που την κρατά “ζωντανή” για την πρόκριση της στους “16” του Champions League.

“Τρελό” ματς στην Κωνσταντινούπολη, καθώς η Μπενφίκα προηγήθηκε 3-0, αλλά η Μπεσίκτας κατάφερε να ισοφαρίσει 3-3. Οι Πορτογάλοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο καθώς κατάφεραν να πετύχουν τρία τέρματα. Το σκορ άνοιξε στο δέκατο μόλις λεπτό ο Χουέδες ενώ στο 25′ ο Σεμέδο έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση του πρώτου μισαώρου η Μπενφίκα κατάφερε να φτάσει και σε τρίτο γκολ με τον Φέισα.

Ωστόσο, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έβγαλαν εκπληκτική αντίδραση! Αρχικά μείωσαν σε 3-1 με τον Τοσούν ενώ στο 83ο λεπτό ο Κουαρέσμα μείωσε σε 3-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε στο 88ο λεπτό ο Αμπουμπακάρ έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ της Μπενφίκα.


All Goals & Highlights HD – Besiktas 3-3… από Foot_Videos

Ετσι, στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης η Μπενφίκα έχει 8 βαθμούς και η Μπεσίκτας 7, μαζί με τη Νάπολι που υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου. Στην τελευταία αγωνιστική (5/12) συγκρούονται η Μπεφίκα με τη Νάπολι στη Λισαβόνα, ενώ η Μπεσίκτας ταξιδεύει στο Κίεβο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε