Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Champions League – Μπάγερν Vs Ολυμπιακός: Μ’ ένα μεγάλο όνειρο στο Μόναχο!

ΦΩΤΟ ΠΑΕ Ολυμπιακός Instagram
ΦΩΤΟ ΠΑΕ Ολυμπιακός Instagram

Ενα βαθμό χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να τσεκάρει το “εισιτήριο” για τους 16 του Champions League. Η πρώτη του ευκαιρία είναι απόψε στο Μόναχο κόντρα στην Μπαγερν Μονάχου (24/11,21:45) για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης.
 

Και παρόλο που το έργο του είναι δύσκολο ο προπονητής του, Μάρκο Σίλβα είπε ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα ως το τελευταίο λεπτό στο «Αλιάνζ Αρίνα».

Οι Τσόρι Ντομίνγκες και Γιάννης Μανιάτης συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, αλλά όχι και στα αρχικά πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίπς αναμένεται να “θυσιάσει” από την ενδεκάδα τον Κώστα Φορτούνη και να παιξει 4-3-3 με τους Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, Μαζουακού, Ντα Κόστα, Σιόβα και Ελαμπντελαουί στην άμυνα, τους Κασάμι, Καμπιάσο και Μιλιβόγεβιτς στον άξονα, τους Σεμπά και Πάρντο στα άκρα και στην κορυφή της επίθεσης τον Ιντέγε.

Ο Γκουαρντιόλα τόνισε ότι δύσκολα θα παίξει ο Αλάμπα και η Μπάγερν αναμένεται να παραταχθεί με τους Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Μπάντστουμπερ, Ραφίνια, Τσάμπι Αλόνσο, Βιδάλ, Μίλερ, Ντάγκλας Κόστα, Ρόμπεν και Λεβαντόφσκι.
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γιόνας Έρικσον, που δεν έχει διευθύνει ματς του Ολυμπιακού, ενώ έχει «σφυρίξει»  δυο φορές την Μπάγερνη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρυσι, στο 7-1 επί της Ρόμα στην Ιταλία και πρόπερσι στη νίκη της με 3-1 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μόναχο.

Ο Ολυμπιακός θα φορέσει την μπλε εμφάνιση και ο Ρομπέρτο θα φοράει την λευκή.

 

Το πρόγραμμα
 

5ος ΟΜΙΛΟΣ
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Μπάγερ Λεβερκούζεν
Μπαρτσελόνα-Ρόμα
 

6ος ΟΜΙΛΟΣ
Άρσεναλ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός
 

7ος ΟΜΙΛΟΣ
Πόρτο-Ντιναμό Κιέβου
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Τσέλσι
 

8ος ΟΜΙΛΟΣ
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Βαλένθια
Λιόν-Γάνδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε