Δευτέρα, 3 Ιουν.
33oC Αθήνα

Champions League, Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Ολυμπιακός: Στην… εμπόλεμη ζώνη του “Μάξιμιρ”

ΦΩΤΟ youtube
ΦΩΤΟ youtube

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία και θέλει να επαναλάβει ότι είχε κάνει το 1998 στο “Μάξιμιρ”, προκειμένου να κάνει το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League (21:45, NewsIt.gr, OTE Sport 2).

Το… βήμα που θα του επιτρέψει να αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητές του για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League θέλει να κάνει απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός στην έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα εμφανίζεται αποφασισμένη να συνεχίσει στον… δρόμο που χάραξε στο “Emirates” απέναντι στην Άρσεναλ και σε περίπτωση που πανηγυρίσει το δεύτερο συνεχόμενο “διπλό” στην διοργάνωση, τότε θα έχει κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης.

Η τρίτη αγωνιστική θα μπορούσε για πολλούς να χαρακτηριστεί κομβική, καθώς ένα τυχόν θετικό αποτέλεσμα στο “Μάξιμιρ” για τον Ολυμπιακό και αντίστοιχη νίκη της Μπάγερν στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ θα έκανε τη δεύτερη θέση να φαντάζει σχεδόν βέβαιη για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ευχάριστες αναμνήσεις από το συγκεκριμένο γήπεδο, αφού τον Δεκέμβριο του 1998 -στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions league- αντιμετώπισαν την Κροάσια, όπως ονομαζόταν τότε η Ντιναμό του Ζάγκρεμπ και πήραν “χρυσό” 1-1.

Βέβαια, τα προβλήματα δεν απουσιάζουν για τον Μάρκο Σίλβα, μια και δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος υποφέρει από ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, ενώ παράλληλα, εκτός παραμένουν οι Μανιάτης και Μπουχαλάκης με προβλήματα τραυματισμών.

Αντίθετα, στην διάθεση του Ίβηρα τεχνικού είναι οι: Ρομπέρτο, Καπίνο, Χουτεσιώτης, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Κασάμι, Λάτσι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε