Τετάρτη, 29 Μαΐ
23oC Αθήνα

Champions League: Ο Ολυμπιακός “φουλάρει” για το Final 6 στο πόλο

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

 Ασταμάτητος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός συνέχισε την ξέφρενη φετινή του πορεία, επικρατώντας με 7-4 της Ουγγρικής Ορσόβι στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, για την 5η αγωνιστική του Champions League στο πόλο.

 

Ένα βήμα πιο κοντά στο Final 6! Ο Ολυμπιακός έβαλε για ένα ημίχρονο δύσκολα… στον εαυτό του, αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε και επικράτησε 7-4 της Ορβοσι στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, για την 5η αγωνιστική του Champions League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πανηγύρισαν την τέταρτη νίκη τους στη φετινή διοργάνωση, παραμένουν στην κορυφή του Α΄ ομίλου και δείχνουν να εξασφαλίζουν από τώρα την πρόκριση στο final-6 της Βουδαπέστης.

Ο Ολυμπιακός είχε 3/7 με παίκτη παραπάνω, 0/1 πέναλτι και τέσσερα γκολ από την περιφέρεια. Η Ορβοσι είχε 2/9 με παίκτη παραπάνω (αν και ξεκίνησε με 2/2) και δύο γκολ από θέση φουνταριστού.

Για τους «ερυθρόλευκους» σκόραραν οι, Μυλωνάκης 2, Φουντούλης 2, Γεννηδουνιάς, Μπούσλιε, Ποντικέας και για τους Ούγγρους οι Μπάτορι 2, Νίκιτς και Σέμαν.

Στόχος βεβαίως παραμένει η πρώτη θέση του ομίλου, που δίνει το απευθείας εισιτήριο για τα ημιτελικά, αλλά αυτή πιθανότατα θα κριθεί στο ματς με τη Τσόλνοκι στον Πειραιά, τον Απρίλιο.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 4-1, 0-1

Διαιτητές: Μπουτς (Ισπανία), Κόριζνα (Πολωνία)

Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 2, Δελακάς, Γεννηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Μπούσλιε 1, Ποντικέας 1, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος, Γιάνοβιτς, Εσπανιόλ, Γαλανόπουλος

ΟΡΒΟΣΙ (Μπάλαζ Βίντσε): Μπιστριτσάνι, Μπργκούλιαν, Μπάτορι 2, Νάγκι, Ζαλάνκι, Κόβατς, Χέγκεντους, Σέμαν 1, Γκορ-Νάγκι, Γιούχαζ, Μπούντσουχ, Νίκιτς 1, Μπαράμπας

Πληροφορίες: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε